Nauja Reduced price!
Originalus 10VNT/DAUG FSFR1700XSL FSFR1700 1700 ZIP9 Naujas IC mikroschemoje

Originalus 10VNT/DAUG FSFR1700XSL FSFR1700 1700 ZIP9 Naujas IC mikroschemoje

€11.02

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: ZIP, fsfr1800, GoGoPanda, clio durys, palangės, fsfr1800xsl, fsfr 1800, ic fsfr1800us, 9 pin jungiklis, tda2614, FSFR1700XSL.

Sveiki atvykę į mūsų Parduotuvę

įmonės informacija:

KERUN TECHNOLOGIJŲ(HK)LIMITED " yra profesionalių tarptautinių platintojas, IC bei kitų elektroninių komponentų, po metų stabilaus vystymosi, sukurti geros tarptautinio verslo reputaciją ir visuomenės pripažinimą.Žemes, puikios reputacijos, laikytis sąžiningumo pagrįstas verslo filosofija, kurią daugybė klientų pagyrimų ir palaikymo.Toliau pateikti klientams aukštos kokybės produktus ir puikus aptarnavimas; inventorizacijos duomenimis, daugiau nei 3000000 skirtingi produktai gali atitikti jūsų paklausą.Galėsite mėgautis elektroninius komponentus, mes suteikti jums su vieno langelio paramos paslaugas.

KERUN TECHNOLOGIJŲ(HK)LIMITED ir šimtus žinomų įmonių namuose, ir užsienyje yra glaudžiai geri santykiai, bendradarbiavimas, elektroninių komponentų yra plačiai naudojami civilinės, pramonės ir karinių sričių.Įtraukti vartotojų elektronikos, nešiojamieji įrenginiai, sveikatos priežiūros, protingas saugumas, energijos taupymas, energetika, komunikacijos ir tinklo, kompiuterinės įrangos, sandėliavimo, maitinimo valdymas, automobilių elektronikos prekės, pramoninė elektronika ir kt.

Pažadame : KERUN TECHNOLOGIJŲ(HK)LIMITED " yra jūsų labiausiai reikia ramiai, labiausiai patikimų elektroninių komponentų tiekėjas!

Sveiki bendrojo pirkliai derėtis, tapti ilgalaikius draugiškus bendradarbiavimo partnerių, sukurti blizgėjimas kartu!

1.Visame Pasaulyje Laivybos.

2.Užsakymai bus išsiųsti per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo patikrinimą. 3.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,ypač per atostogų sezoną.

Atsiliepimai 1.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Atsiliepimai yra labai svarbus,tikimės, kad jūs galite susisiekti su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys 2.Jei turite kokių nors klausimų, mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai kviečiame jus į el. paštą ar skambinkite mums.Mes stengiamės atsakyti į visus klausimus ir išspręsti visas problemas, taip pat greitai, kaip įmanoma, Svarbias pareigas : Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę Jums reikia tai patikrinti su savo muitinės įstaiga, sužinoti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant Prieš pasirašant paketas, prašome įsitikinti, kad produktas nebūtų pažeisti transportuojant ir ar produktas yra ji.Jei ne, prašome atsisako jį pasirašyti.Bus laikoma gavimo tinkamą produktą, kaip ilgai, kaip jūs pasirašė sklypas

medžiaga Kita
Prekės Pavadinimas ANGELAN
Elemento Tipas Adapteris
Modelio Numeris FSFR1700XSL
Pakuotė taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai