Nauja Reduced price!
Motociklo Duslintuvo Išmetimo Pabėgti Nerūdijančio plieno Harley Davidson cg125 sr400 cb500 vt500 w800 v7 Assessories

Motociklo Duslintuvo Išmetimo Pabėgti Nerūdijančio plieno Harley Davidson cg125 sr400 cb500 vt500 w800 v7 Assessories

€38.61

-35%

€59.41

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: cg125 bakas, harveys davidson drabužiai, harlley davidson dalys, kawasaki w800, harley davidson, harley aliejus, yamaha sr400 priedai, jialing 70, w800, scrambler.

Motociklo Duslintuvo Išmetimo Pabėgti Nerūdijančio plieno Harley Davidson cg125 sr400 cb500 vt500 w800 v7 Assessories

Įmontuoti:

Ji tinka labiausiai Purvo Bike, Street Bike, Motorolerių, ATV, Quad ir kiti dviratį su vamzdžio skersmuo 38mm 40mm 43mm 45mm, ne visi dviračiai.

- Harley CG125 SR400 CB500 VT500 W800 V7

- Harley Davidson XV950 M800 XL1200 XL883 XL1200

- Harley Cafe Racer Chopper Bobber Custom Bike

Descrption:

Prekė:Motociklo e xhaust duslintuvo

Būklė: 100% visiškai naujas Aukštos kokybės

Spalva: Matinė juoda

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Kalibras: 38mm/40//43mm/45mm

Savybės:

1:Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, rafinuotas kūrinys, jokio blukimo, jokių rūdžių, Apsaugoti originalių automobilių išmetimo vamzdis

2:Daro savo motociklo riaumojimas su žymiais garso ir padeda gauti maksimalius rezultatus, užtikrinti savo geriausius rezultatus.

3:puikus add-on apdailai, suteikia jūsų motociklo agresyvus ir individualų ieškoti.

4:Tai duslintuvo patarimas gali patekti išmetamųjų dujų saugiai ir efektyviai.

Pastaba: Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Produktas Pasižymi:

Mokėjimo

*Galite atsiskaityti naudodamiesi Alipay, visa, MasterCard, QIWI, "Maestro", "WebMoney", Boleto ir banko pavedimu ir daugiau.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl www.butautu.lt ateityje. *Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Shippment Pristatymo laikas yra apie 7-60 darbo dienų. *Mes Laivas visame Pasaulyje, išskyrus nuotolinio vieta. *Prekės yra laivybos dauguma šalių, per 10-30 darbo dienų,kiti atokioje vietoje užtruks apie 60days. (1) Q:Kai aš atlikti mokėjimą, kas kartą gali būti siunčiami?A:Išsiunčiami per 48 valandas ir pateikti takelio numeris. (2) klausimas:Kiek laiko aš gausiu siuntinį?Jei negavo,kaip aš galiu padaryti ?A:Atsižvelgiant į jūsų šalį, 7-60 dienų.Daugiau kaip 60 dienų, ne gavo, Mes grąžinsime pinigus jums. (3) Klausimas:Jei prekės yra kokybės problemų, kaip aš galiu padaryti ?Prašome susisiekti su mumis, mes išspręsti problemą.Jei pirkėjų nori žinoti išsami informacija apie siuntimo kainas, susisiekite su mumis ir mes pasiūlysime jums priimtiną transporto galimybes.Garantija, Jei pirkėjams reikia grąžinti prekę, prašome aptarti su mumis grąžinimo programą.Nesvarbu, pirkėjai turi kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis bet, kurio metu.Mes priimame pirkėjų gerų patarimų, ir stengtis geriau pirkinių patirties.Mes nuolat suteikti pirkėjams lengvatinių išmokų kaina, dėmesingas sveikinimai.Mes vertiname jūsų atsiliepimus teigiamus atsiliepimus. a) Kai esate patenkintas savo pirkiniu, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums TEIGIAMĄ GRĮŽTAMĄJĮ ryšį Su penkių žvaigždučių visų reitingų elementus: be to, mes palikti teigiamą atsiliepimą apie jus.Prekės, kaip Aprašyta : 5 Žvaigždžių Komunikacijos : 5 Žvaigždžių Laivybos Greitis : 5 Žvaigždžių Prašome nesuteikia mums 4 arba mažiau žvaigždučių, tai skauda, mūsų verslas labai daug, nes mes bus baudžiami www.butautu.lt. . (b) Jei esate nepatenkinti savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes susisieksime su jumis per 24 valandas, dirba su jumis tol, kol jūs esate patenkintas.Paslaugos Mes esame sąžiningas pardavėjas, dėl www.butautu.lt.Visi mūsų daiktai atkeliauja iš Kinijos su aukštos kokybės.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu iki siųsti laiškus į mane su savo klausimus, mes pasistengsime atsakyti jums per 48 valandas.ačiū.mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo ir tikimės ilgalaikio bendradarbiavimo su jumis.Prašome susisiekti su mumis, jei bet kokio krovinio sugadinimo, praradimo, nekokybiška prekė, mes apdoroti grąžinti pinigus ar vėl laivas per 24 valandas.

įmontuoti 6 Universalus Dujų Išmetimo Sistemos Vamzdis Duslintuvo
Elemento Aukštis 0inch
Įmontuoti 2 Uodegos Galiukas Duslintuvo matinė juoda
įmontuoti 5 Universalūs Motociklo Išmetimo Duslintuvo Vamzdis
Motociklams Padaryti Universalus
Prekės Pavadinimas LJBKOALL
Elemento Ilgio 0inch
Modelio Numeris EXH-9038
Elemento Plotis 0inch
Įmontuoti 1 Dujų Išmetimo Duslintuvo Link Uodegos
įmontuoti 7 motociklo išmetimo vamzdis duslintuvo pabėgti
įmontuoti 4 Universalūs Motociklo Duslintuvo Išmetimo Pabėgti
Kilmės KN(Kilmės)
įmontuoti 9 Motociklo Duslintuvo Dvigubas Išmetimo Vamzdžio Anga
įmontuoti 3 38 40mm 42mm 45mm Universalų Motociklo Išmetimo Duslintuvo
Medžiagos Tipas NERŪDIJANČIO PLIENO
įtaisyti 10 Duslintuvas Excape Vamzdelis, Vamzdis Dvigubas Skylę Motociklą Priedai
Prekės Svoris 0.96kg
Modelio Pavadinimas 38/40/42/45mm Universalus Motociklų Lenktynės Dviračių Sportas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai