Nauja Reduced price!
PAM8302 2.5 W D Klasės Vieno Kanalo Solo Garso Stiprintuvo Valdybos Amp Modulis Plėtros Priemonių Arduino

PAM8302 2.5 W D Klasės Vieno Kanalo Solo Garso Stiprintuvo Valdybos Amp Modulis Plėtros Priemonių Arduino

€0.72

-40%

€1.20

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: programos arduino, pam8302, arduino pro, garso esp32, amplifi valdyba, modul stiprintuvo valdyba, stiprintuvo valdybos originalas, arduino garso, kamera pi, stiprintuvo vieno kanalo.

Savybės:

1. Joks filtras dizainas: Šį produktą priima filterless dizainas.Lusto viduje yra D Klasės valdytojas, ir išėjimo galas yra įrengta su ferito karoliukai ir kondensatoriai, kurios gali veiksmingai pailginti baterijos eksploatavimo trukmę ir pagerinti peržiūros efektyvumą.

2. Kelių apsaugos: Šis produktas turi įmontuotą perkaisti apsaugos ir apsaugos nuo viršsrovių, kuri daro operacija saugiau.Nesijaudinkite, kad jis yra per karšta ir daro įtaką vartojimui.

3. Reguliuojama apimtis: Šis produktas yra įrengta garso reguliavimo potenciometras, todėl jūs galite reguliuoti sąnaudų apimtis lentoje nuo numatytųjų 24dB pelnas.

4. Žemas srovės suvartojimas: Šis produktas yra itin mažos energijos sąnaudos, kai naudojamas.Ji turi 4mA statinių ir 1uA išjungimo režimą, kuris yra labai energiją taupančių ir ekologiškai draugiškas.

5. Lengva naudoti: Šis produktas yra lengva naudotis, jums tereikia prijungti išvesties pin tiesiai į garsiakalbį pin ir padaryti įžeminimą.

Aprašymai:

1. Šis itin mažas mono stiprintuvas užtikrina iki 2,5 vatų galios 4-8 omų varžos garsiakalbius.Viduje mikroschema yra D Klasės kontrolierius, kuris gali veikti nuo V 2.0 5.5 VDC.

2. A ir A - įėjimai stiprintuvo pro 1.0 uF kondensatorių, todėl jie yra visiškai "blokatorius".Jei neturite diferencialinė išėjimo, tik žemę garso pin.Produkcija yra "Tiltas Susieta", o tai reiškia, kad produkcija pin yra tiesiogiai prijungtas prie garsiakalbio pin ir nėra pagrindo ryšį.Produkcija yra aukšto dažnio 250KHz kvadratinių bangų PWM, kuris tada "vidutiniškai" pagal garsiakalbio ritė ir nėra girdėti aukštų dažnių.

Techniniai duomenys:

Spalva: Violetinė

Išėjimo galia: 2.5 W 4ω, THD 10%, 1.5 W prie 8 ω, THD 10%

Maitinimas: 5.5 V

PSRR: 50dB PSRR prie 1 khz

Pakuotė:

1 x Garso Stiprintuvo Valdyba

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ACEHE
Sertifikavimo NĖRA
Tipas Garso Stiprintuvas Valdyba

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai