Nauja Reduced price!
Automobilių variklio kompiuterio plokštės/Wuling EKIU/Elektroninis Valdymo Blokas/Car PC/5WY5B03H 9015319/5WY5B05C/2451487/5WY5894A/24518515

Automobilių variklio kompiuterio plokštės/Wuling EKIU/Elektroninis Valdymo Blokas/Car PC/5WY5B03H 9015319/5WY5B05C/2451487/5WY5894A/24518515

€59.34

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: baojun 630, baojun 510, Automobilio Modelis, auto uždegimo jungiklis, dongfeng, sankaba, baojun, "nissan" tps, baic, changan.

Mes specializuojamės automobilių variklio kompiuteris, pavarų / greičių dėžė kompiuteris, nes produkto modelis per daug, puslapio nepavyko įkelti naujinimus, jei jums rasti puslapyje galite rasti gaminio modelis, ar negali patvirtinti informacijos apie produktą, tuomet prašome pateikti Produkto kodas nuotrauką arba susisiekite su mumis tyrimus.

Dalies Pavadinimas : Automobilių variklių kompiuterių valdybos narys /Automobilio ECU

Dalies Numeris: 5WY5B03H 9015319/5WY5B05C/2451487/5WY5894A/24518515

(Pateikiant užsakymą, prašome įsitikinkite, kad palikti pranešimą pasakyti mums, ką jūs norite produkto modelis)

Taikytinos modeliai : Už Wuling Automobilį

Dėl kokybės : Aukštos kokybės Produktai yra siunčiami iki profesinės griežtus bandymus, siekiant užtikrinti, kad kiekvienas produktas be jokių kokybės problemas.

Prašome atidžiai perskaityti prieš perkant prekių :

Pirkėjai būtina perskaityti:

(1) Prašome ne savavališkai paklausti ginčas: priimti prekes, jeigu yra kokių nors klausimų ar nemano, nedelsdami susisiekite su mumis, mes padėsime jums patikrinti laiko.Negalima duoti ginčus nesant kontakto, nes jis tiesiog negali išspręsti problemos.

(2) Kai gausite prekes turi kokių klausimų ( dėl modelio, išvaizda, prekės ženklas ir pan.) pirmiausia turi kreiptis į mus, siekiant užtikrinti, kad, be abejo, ir tada įdiegti.

(3) Jei įrenginys gali veikti netinkamai, pirmiausiai patikrinkite, ar jūsų automobilis su anti-theft " funkcija, jei tokia yra, tada naudodamiesi prietaisu iššifruoti anti-vagystės arba anti-theft atitikimo programavimo galima normaliai naudotis.

(4) Gavo prekes, kaip ilgai, kaip produkto modelį / kodą, kištuko, išvaizda taip pat gali būti naudojamas įprastai.Jei matote, kad prekės ženklą, gamybos data, serija, numeris, spalva, ir tt.yra ne tas pats, tai yra normalus reiškinys, (prašome nemanau, kad produktas yra negerai).

Prašome atkreipti dėmesį, pirkėjų:

(Apie automobilių vagysčių dekodavimo atitikimo): Jei ECU yra įdiegta, ji negali būti pradėtas.Pirmiausia patikrinkite, automobilis yra su anti-theft funkcija (ar raktas yra mikroschema),Jei jūsų automobilis yra su anti-theft " funkcija, būtina iššifruoti rungtynės (su dekoderiu) yra sėkmingas, automobilis gali pradėti normaliai.

Patarimai: Prašome mums pasakyti, kas yra GERIAUSIAS Vertė paskelbti paketą.Taip, kad jūs galite išvengti mokėti didelių mokesčių, ar mokėti mažiau.

Kiek mes žinome,Prancūzija,Brazilija,Turkija griežtai importo politika.Jei savo paketą ketina šių šalių ir muitinės reikalauti mokėti didelių mokesčių .Mes nesame atsakingi dėl savo šalies importo politika, nes mes galime kontroliuoti.Jei esate iš Brazilijos,Prašome palikti savo CPF ar CNPJ numeris arba mokesčio numerį, kad būtų lengviau jums gauti savo paketą!(Rusijos valstybės gali siųsti tik EMS / Kinija / Honkongas pašto siuntinių, prašome klientai nesirenka DHL / UPS siuntimo metodus, pvz., prekių sulaikyta Muitinės, kaip galimybė yra labai didelė.Jei Rusija draugai pasirinkti plaukų DHL / UPS / FEDEX " ir tt, mes naudosime EMS siųsti prekes) Ačiū už jūsų supratimą.

(1) Nuotraukų yra nuoroda tik, prašome vyrauja natūra (jei reikia užbaigti produkto paveikslėlius, prašome pateikti gaminio modelis, ar atvaizdas Kontaktą) (2) Kadangi gamintojas elektroninių produktų su skirtingų partijų gamybos data bus kūdikių nuotraukas pirkinį, ir gaunate rūšies kūdikis yra skirtingas, pvz., tekstą, tipo priesagą, piktogramos, gamintojai, bet funkcija, kokybės nekeičia, šios situacijos yra labai dažnas reiškinys, manau, kad techninės priežiūros darbuotojai žino apie šių priežasčių. (Tik reikia patvirtinti paties produkto kodas teisingas).

Mes priimame Paypal, Western Union, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Mes priimame visais mokėjimo būdais, jei jūs galite ne tiesiogiai apmokėti, prašome susisiekti su manimi, aš galiu siųsti jums sąskaitą faktūrą!

(1).VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

(2).Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

(3).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

(4).Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

(5).PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

(6).Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

(7).Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

(8).Rusija šalis gali siųsti EMS / Kinija / Honkongas pašto siuntinių, klientai negali pasirinkti DHL / UPS siuntimo metodus, pvz., galimybę būti sulaikyta muitinės yra labai didelis prekių.Jei Rusijos draugas, todėl pasirinkimas šukuosena DHL / UPS / FEDEX ir mes bus naudoti EMS siųsti padėti

(9) Jei adresas yra Brazilijos draugas.Prašome palikite savo CPF ar CNPJ, lengviau gauti savo paketą.Nes DHL / FEDEX / UPS / TNT ir kitų express privalo pateikti jiems.Tik kaip pašto siuntų pristatymo ar kurjerių tai nepavyko išsiųsti!

Pls neišskiria 2~3 žvaigždučių atsiliepimų.Tai nėra gerai, išspręsti problemas.Jei u turėti jokių problemų,pls susisiekti su mumis pirmą, siekiant ją išspręsti taikos ir žmogaus būdas.

5 žvaigždžių atsiliepimai bus labai dėkingi .Kitą užsakymą,mes duoti jums kai kurias nuolaidas.

Prekės Pavadinimas BJADST
Modelio Pavadinimas 5WY5B03H 9015319/5WY5B05C/2451487/5WY5894A/24518515

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai