Nauja Reduced price!
0.3x9m/Roll Geltona Automobilio Lempos Filmas 3 Sluoksnis Auto Automobilis Žibintas priekinis žibintas užpakalinis žibintas Atspalviu Vinilo kinas Lipdukas (12

0.3x9m/Roll Geltona Automobilio Lempos Filmas 3 Sluoksnis Auto Automobilis Žibintas priekinis žibintas užpakalinis žibintas Atspalviu Vinilo kinas Lipdukas (12"x355")

€22.53

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: filmas geltona, filmas lempos, vinilo plėvelė, filmas raudona, Anglies Plėvelės, Filmas, lipdukas geltona, filmas atspalviu, Spalva, filmas automobilio numeris.

Perskaitykite Prieš Jums Pirkti, Kad$ Nemokamas Pristatymas Stebėjimo Grąžinimo terminas Saugumo >$5 www.butautu.lt Standartas TAIP 60 DIENŲ nuo Draudimo EXPECTION: grąžinimo terminas Brazilija yra 90 dienų.Užsakymo$ nurodoma bendra užsakymų suma (Pateikti tą pačią dieną) Pastaba: 1. Apskaičiuota, laivybos laikas yra defalt nustatyti aliexpres sistema, dažniausiai apie vieną mėnesį, tačiau ir grąžinimo terminas suteiksime yra, kai mes suteiksime grąžinamoji išmoka arba kompensacija už jus. 2. rekomenduojame rinktis www.butautu.lt standartinis pristatymas, tai greičiau ir saugiau. 3. visi padaryti užsakymai bus išsiųsti kaip vieną siuntą, ir jums reikia tik mokėti laivybos kaina už 1 punktas.Paramos didmeninė, OEM ir ODM, dropshipping, ir sumaišoma partijos pirkti.Užsakymų daugiau nei $200, ar partija supirkimas ir didmeninė prekyba, prašome palikti pranešimą nuolaidos!

0.3x9m/Roll Geltona Automobilio Žibintas priekinis žibintas užpakalinis žibintas Atspalvis, Optikos Produkto Specifikacija Modelis: HTF-09: Produkto Šviesų Atspalvį Kino Dydis: 0.3*9m ( kitas dydis yra ) Medžiaga: PVC Trijų Sluoksnių : Skaidrios apsauginės Plėvelės, Plėvelės, nuimamu apsauginiu sluoksniu Spalvų Pasirinkimas : Raudona Oranžinė Geltona Neon Geltona Žalia Skaidri Mėlyna Šviesiai Mėlyna Violetinė Rožinė Patarimai: (turtą natūra viršenybę) Apie dydis: Ten bus šiek tiek klaidų, nes matmenys yra visi rankinis matavimo Apie Pakuotė: Pagal prielaida, nedarant įtakos kokybę, Pakuotėje yra gali keistis be išankstinio notic

Galite pasirinkti bet kokios spalvos, kurios jums patinka.Prašome palikite pranešimą, kurio spalvą norite užtikrinti greitą ir teisę pristatymo,ačiū už bendradarbiavimą Patarimai wrap:

1. Valymo paviršiaus, patrinkite spirito prieš įdiegti vinilo padės sukibimo ir švarus, jokių teršalų, kurie gali sukelti trūkumų.

2. Naudojant šilumos ginklą gali pagalbos montavimas, padaryti vinilo lanksti ir taip pat padeda pašalinti raukšles

3. Naudojant minkštos gumos antgalis langams padės išlyginti burbulų ir raukšles

4. Visą montavimo įrankiai rinkinyje rasite čia

Kokios Primena:

1.Ne klijuoti lietingą ar debesuota.

2.Ne epiliacija savaitę prieš įklijuodami automobilio lipdukas.

3.Ne plauti 48hrs po įklijavimas.Jei yra crimp ar raukšlėtis arba, jei temperatūra yra žema, geriau smūgis jį su plaukų džiovintuvo pirmasis iš tam tikro atstumo ir tada įklijuoti.

Patikima Automobilių Wrap Vinilas Gamintojas ir Automobilių Lipdukas ir Priedai Tiekėjas

10 Metų Automobilių Lipdukas ir Apvyniokite Vinilo Gamybos Patirtį,Patikimas Tiekėjas už Pasaulinės 50+ Firminių Įmonės

Jūsų individualius reikalavimus, bus patenkintas čia

Pristatymas: 1.Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis, jei toks yra. 2.We will ship iš jūsų, kad per 2-3 darbo dienas po verificatin mokėjimo ir užsakymo patvirtinimo. 3.Mes visada stengiamės, kad laivas taip greitai, kaip mes galime, jei bet koks delsimas, mes jums žinoti iš anksto. 4.Klientams iš JAV, Kanados, Australijos, Naujosios Zelandijos, Vakarų Euro, Japonija, Singapūras, kurių užsakymo suma viršija 250 USD, mes siūlome greitas pristatymas, tokių kaip DHL ar FedEx 7-10 dienų pristatyti.Daiktų kaina ir / arba laivybos kaina neįeina bet importa mokesčių, muitų, mokesčių, finansų maklerio mokesčiai, importo muitus ir kitus mokesčius. 5.Pirkėjas atsako už bet kokius importo mokesčius, muitų mokesčių, finansų maklerio mokesčiai, importo muitus ir kitus mokesčius.Mes negalime Garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų vclearing kartus atskirų contries, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. 6.Paprastai, mes rašome mažesnės vertės ir ženklų produktų kaip "Dovanos" arba "Pavyzdys", kad padėtų jums išvengti ar sumažinti mokesčių mokestis. 7.Jei jums reikia visiškai vertę važtaraštį arba sąskaitą-faktūrą, plesae leiskite mums žinoti, jei pateikimo tvarka. 8.Mes siūlome lašas laivybos paslaugų užsakymas bus išsiųstas tiesiai į jūsų klientas.Fastly ir Saugiai.Tiesiog vieta, kad ir atkreipkite dėmesį, kad jūsų klientas adresą, tada mes bus atlikti likusį darbą.Sutaupyti laiko ir pinigų.Tai yra kviečiami parodyti savo produktų nuotraukas į savo klientų.Kaip mes profesinės vyniojimo įrankiai tiekėjas mes galime gauti beveik bet kokį atspalvį, įrankius, jūs turite leiskite man žinoti ką kita, ko jums gali prireikti.Prašome pranešti mums, jei turite kokių nors skundų ar pasiūlymų apie mūsų produktus ar paslaugas.Mes atsiliepimų jums kaip galima greičiau ir jūsų pasitenkinimas yra garantuotas.Jei jus tenkina mūsų produktų ar paslaugų,mes būtume dėkingi, 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų reitingas ir žada tą ir gavome.

Įrankiai Valytuvas su Veltinio,Šilumos Gun
Tipas Automobilių Lempos Filmas
Paraiška priekinis žibintas
DYDIS 0.3*9m
medžiaga PVC
Patvarus Temperatūros Nuo -30℃ iki 110 ℃
Spalva 12 Spalvų
Prekės Pavadinimas XSZWRAP
Įrengimas Sausas Įrengimas
Garantija 3 Metus Lauko

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai