Nauja Reduced price!
8mm 200PCS AISI 304 G100 Nerūdijančio Plieno Guolių Rutuliukai

8mm 200PCS AISI 304 G100 Nerūdijančio Plieno Guolių Rutuliukai

€19.49

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: cirko kojinių, confessedly, f150 rūkyti, citroen pub, ciracle raudona, eeieer kojinių, lovelė laikikliai, atveju smt700, filmas dw5600.

8mm 200PCS AISI 304 Nerūdijančio Plieno Rutulinis Guolis

Sąlyga 100% Brand New

Sandėlyje Taip

Rutulio Skersmuo 8mm

Kamuolys Medžiaga AISI 304 Nerūdijančio Plieno

Kiekis 200PCS

Tolerence +/-0.01 mm

Paviršiaus Apvalios ir Didelės Apdaila

Nesukietinto austenitinio G100 304 nerūdijančio plieno rutuliukai (Rockwell C 25-39 metų) , jie ekranas geros mechaninės savybės, kietumas ir atsparumas korozijai.Jos yra atsparios korozijai tokių veiksnių, kaip oksidacijos sprendimų, dauguma organinių cheminių medžiagų, maisto produktų ir sterilizavimo sprendimus. 304 rodo silpnas traukos magnetizmo ir yra nonmagnetic tik tada, kai atkaitinti.

Programos paprastai apima specialios guoliai, siurbliai, aerozolių siurbliai, kvepalai miniatiūriniai siurbliai, pieno mašina, maišytuvai, maisto tvarkymo įranga, sodo ir namų ūkio purkštuvai, siūlės, medicinos taikymo vožtuvai, žemės ūkio kuprinė purkštuvai.

Rutuliai yra ekologiškas, netoksiškas.Prašome būti tikri, kad naudoti.

Visame pasaulyje laivybos.Jūsų prekės bus išsiųstos per 24 Valandas nuo apmokėjimo gavimo.Prekės yra paprastai išsiunčiamas tą dieną jei apmokėjimas gautas iki 17:00 pm nuo pirmadienio iki penktadienio.Mokėjimai gautas po 17:00 penktadienį bus pristatytas ateinantį pirmadienį.Mes laivas elementus kasdien, siekiant užtikrinti greitą pristatymą.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų-tai viskas, ko mums.Prašome palikti savo atsiliepimus ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, prašome laisvai prieš paliekant atsiliepimą.Mes jums dėti visas pastangas, kad išspręstų visas problemas ir suteikti jums nuostabų sprendimą.

Didesnius užsakymus daugiau nei 10.000 VNT. arba turite kitų plieno kriterijus, kiti kaip skersmuo svyruoja nuo 0,3 mm ~ 60mm, prašome spausti dabar!Mes norėtume priimti visus tyrimus ir patenkinti kiekvieno kliento reikalavimus, aukšta kokybė, gera kaina ir greitas pristatymas!

Modelio Numeris 8mm
Kietumas HRC 18~26
Prekės Pavadinimas elephrun
Formos Apvalus Kamuolys
medžiaga AISI 304 Nerūdijančio Plieno
Prašymas Specialūs guoliai, siurbliai, pieno mašina, maišytuvai, purkštuvų, vožtuvų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai