Nauja Reduced price!
8-Pin OTG USB 2.0 Moterų Adapterio Kabeliu, skirta

8-Pin OTG USB 2.0 Moterų Adapterio Kabeliu, skirta " iPad 4, iPad Oro iPad5 iPad Camera Connection Kit OTG CableAdapter Skaitytuvas

€0.79

-31%

€1.16

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: "apple" video adapteris, atgal filmo "ipad " pro", otg, alpen kameros adapteris, pritaikyti otg, galinio vaizdo kamera adapteris, 8pin otg, fotoaparatas "ipad " pro", stiklas "ipad mini", telefono kamera adapteris.

Aprašymas:

8 PIN USB PRIEVADO

Importuoti nuotraukas ir vaizdo įrašus tiesiai iš savo fotoaparato SD kortelės į suderinamus prietaisus SU USB CARD READER

Palaiko standartinius nuotraukų formatus, įskaitant JPEG ir RAW, kartu su SD ir HD video formatų, įskaitant H. 264 ir MPEG-4.

Su 8 PIN USB Kamera Reader, tai lengva įkelti nuotraukas ir vaizdo įrašus iš savo skaitmeninio fotoaparato į savo "iPad" arba "iPad mini", todėl jūs galite žiūrėti juos spalvingas, SKIRTĄ "iPad" ekrane, ir dalinkitės jais su šeima ir draugais.

Po to, kai jūs įdėti SD card W/KORTELĖS SKAITYTUVĄ į USB PRIEVADĄ jūsų iPad automatiškai atidaro Nuotraukas app, kuri leidžia jums pasirinkti, kurias nuotraukas ir vaizdo įrašus, importuoti, tada organizuoja juos į albumus.Kai jūs sinchronizavimas, "iPad" arba "iPad mini" į jūsų PC ar Mac, nuotraukas ir vaizdo įrašus, esančius jūsų "iPad" yra pridėta prie jūsų kompiuterio nuotraukų biblioteką.

PALAIKO "iPad" planšetinių tik

Parama IOS7~IOS8,IOS10.3 punkte, paramos ipad mini 1/2/3 ipad 4/oras/Oras 2 /iPad 5

Nėra suderinama su "iPhone" ir " iPod Touch

Pakuotė:

1 8PIN į USB OTG

Modelio Numeris 8-Pin OTG USB 2.0
USB Tipas STANDARTAS
Sertifikavimo NĖRA
Naudoti Išmanieji Įrenginiai
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė No
Prekės Pavadinimas SD&HI

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai