Nauja Reduced price!
Didmeninė 2500pcs/DAUG 10ml PET suklastoti akivaizdu, kepurės lašas butelio nemokamas pristatymas iki Fedex, lašas butelio plastikinio butelio

Didmeninė 2500pcs/DAUG 10ml PET suklastoti akivaizdu, kepurės lašas butelio nemokamas pristatymas iki Fedex, lašas butelio plastikinio butelio

€304.34

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: rankinėje kvepalų buteliukai, pomod kvepalų buteliukai, populiarus kvepalai buteliai, rystal kvepalų buteliukai, ettar kvepalų buteliukai, didelis kvepalų buteliukai, genie kvepalų buteliukai, maždaug kvepalų buteliukai, pelėsių kvepalų buteliukai, rūšių kvepalų buteliukai.

KOKYBĖS UŽTIKRINIMO / SAUGA IR APLINKOS APSAUGA

Galime pagaminti įvairių dydžių ir spalvų užkratas Butelio kaip vienam klientui pageidaujant.Jei jūs turite reikalavimas, nemokamai prašome susisiekti su manimi.

Kvalifikaciją ir sertifikatus 1) Su ISO 9000 Kvalifikuoto Sertifikavimo ir ISO9001:2000 tarptautinis standartas 2) Mūsų Chemijos buteliai yra dezinfekuojami EO Sterilizacija. 3) Butelių, kurių kiekis yra didesnis nei 100ml gali būti korozijos, medžiagos

Mes Guangzhou KaYu Pakavimo Produktų Co., Ltd.yra gamintojo buteliukai su lašintuvu gerai įrengtos laboratorijos ir stiprią techninę jėga.

Su platų, geros kokybės, prieinamomis kainomis ir stilingas dizainas, mūsų produktai yra plačiai naudojami farmacijos pakavimo ir kitų pramonės šakų.

Mūsų gaminiai yra plačiai pripažįstamas ir patikimas vartotojų ir atitinka nuolat kintančias ekonomines ir socialines reikia.

Mūsų sėkmė priklauso nuo jūsų pasitenkinimą, kad jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums, būsime labai dėkingi, jei galite mums duoti teigiamų atsiliepimų, ačiū jums labai!!

Modelio Numeris 10ML Droope butelis
DYDIS CR10PET-B1
Prekės Pavadinimas užkratas
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai