Nauja Reduced price!
Paskirstymo dėžutė aliuminio atvejais 143*31*130mm ekstruzijos elektroninės talpyklos elektros shell PCB

Paskirstymo dėžutė aliuminio atvejais 143*31*130mm ekstruzijos elektroninės talpyklos elektros shell PCB

€5.76

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: aliuminio namas, Aliuminio Dėžutė, aliuminio korpusas, ekstruzijos, aliuminio korpuso talpyklos, aliuminio korpusas, elektroninių, aliuminio lempos, aliuminio gaubto langelį, aliuminio dėžutė projektas, aliuminio korpuse, aliuminio dėžutė ekstruzijos.

Medžiaga :Pramonės Aliuminio 6063

Vienetai : MM

Sructure :Vamzdžių Gaubtas

Iš dydis : 143*31*130 mm ( w-h-l)

Apdaila : šlifavimas smėlio srove

Muitinės Paslaugas

1. Tai 95-55-125 mm (W-H-L) aliuminio baterija lauke aliuminio dėžutė projekto lauke Talpyklos / aliuminio dėžutė lectronic plotis ir aukštis negali pakeisti, bet Priekiniai/ Galiniai skydai ir ilgis gali būti pritaikytos, kad atitiktų tikslius kliento prašymą; taip Pat pridedant montavimo laikiklis ir t.t; Paviršiaus apdorojimas gali būti pritaikyti tokių kaip anodize/smėlio sprogimo anodize/ šilkas ekranas/ lazeriu graviruoti ir dizainas.kiekis reikalavimus.

2. Kaina pagal elemento ilgis , perdirbimo metodas ir kiekiai.

3. Kiekis gręžimo , šilkografija arba lazeriu , privalo pateikti mums dizaino piešimo .f arba mechaninio apdirbimo, prašome pateikti mums CAD(dwg) failus , ir šilkografija arba lazerio prašome pasiūlyti mums CorelDRAW failą.Jei ne taip pat galite užsakyti mūsų įmonė dizainas , mums tiesiog prilituoti elektroninius komponentus PCB plokštes .mes bus pagal padėtį elektroninių komponentų jūsų protingas dizainas gręžimo padėtyje .

4. Jei jums reikia sukurti naują formą , aliuminio profilis reikia 12-15 dienomis , priekinis skydelis, su skyle pelėsių, reikia 7days .už aptvaro su bet kokio paviršiaus apdorojimas reikia 5-7 dienų ,mes gaminti produktą jums, kad daugiau nei 15-25days po patvirtino, pavyzdžio.

Pakavimas

Widly Naudinga

Apie Mus

Grąžinimo politika

Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis.prašome pranešti mums per 7 dienas nuo gavimo, mes jį pakeisime nauju .Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų talpyklos.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

Pastabos:

1. Prašome sąraše jūsų specialius pageidavimus(spalva,pakuotės ir kt.)aiškinamajame rašte SKYRIUJE, kai jūs atlikti mokėjimą,

2. Prašome palikti Teigiamą atsiliepimą, kai esate laimingas su savo pasiūlymą.(Didelis ačiū )

3. Siekiant rasti mūsų parduotuvėje lengvai ,prašome įtraukti mūsų parduotuvėje "kaupti" sąrašą .

Nieko nebuvo aišku, prašome nedvejodami susisiekite su mumis , Mes mielai jums padėti .

Ačiū už jūsų laiką!Kviečiame apsilankyti ir vėl!

Modelio Numeris j31
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai