Nauja Reduced price!
1kg-16color Blizgučiai Milteliai Nagų Dailės Bauda 0,4 MM, Manikiūro Pigmento Prarasti Nagų Mados Dulkių Instagram MODERNUS SALONAS BLIZGUČIAI, NAGAI

1kg-16color Blizgučiai Milteliai Nagų Dailės Bauda 0,4 MM, Manikiūro Pigmento Prarasti Nagų Mados Dulkių Instagram MODERNUS SALONAS BLIZGUČIAI, NAGAI

€40.40

-63%

€109.19

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: blizgučiai urmu 1kg, 1kg milteliai, blizgučiai dervos 1kg, chameleonas pigmentas, blizgučiai amatų 1kg, atveju instagram, 1 kg pigmentas, pigūs blizgučiai 1kg, instagram lipdukas, 1 kg blizgučiai.

1kg-16color Blizgučiai Milteliai Nagų Dailės Bauda 0,4 MM, Manikiūro Pigmento Prarasti Nagų Mados Dulkių Instagram MODERNUS SALONAS BLIZGUČIAI, NAGAI

Techniniai duomenys: Dydis:0,4 mm, blizgučiai Svoris:1kg Spalvos:16 spalvų, gali būti pasirinko.Mes vis dar turime 200g/500g/1kg skirtingų svorio parduoti, prašome susisiekti su mumis ir gauti esančią nuorodą.(Daugiau, pigiai)

1)1-3 Dienas lemti laiko reikės po to, kai mes patvirtino, gauti savo atlygį.

2)Prašome pateikti teisingą adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

3)DHL, TNT, "Fedex", UPS, Oro Krovinių, Registruotu laišku, palaiko visus, jei norite naudoti bet kurį iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti, nes ten gamins kiti mokesčiai.Paprastai tai trunka 20-50 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express".

Mokėjimo būdas

1.Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo sąskaitos,Kreditinės kortelės,Western Union".

2. Vartotojo pareigas, vietos mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į daiktų kainą, arba, laivybos mokestis.Tai pirkėjo atsakomybė, bet mes stengiamės bendradarbiauti su jumis, siekiant ją išspręsti sklandžiai, ir pasiūlyti, bet nemokamai dokumentai, jei yra bet kokia kaina, jis bus būti pirkėjo atsakomybė.

Grįžti

Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis.

Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo tos dienos galite pateikti užsakymą.

Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

Atsiliepimai

1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai !!

2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia.Ačiū!

Susisiekite Su Mumis

1)Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

2)Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.bet prašome leisti nedelsiant atsakyti už ne darbo diena.

Ačiū, kad lankotės, sėkmės tiek mums.

Kiekis 1bag=1KG
Kilmės KN(Kilmės)
NET WT 1KG
medžiaga nagų ultra-fine
Elemento Tipas Nagų Blizgučiai
Prekės Pavadinimas MAFANAILS
Modelio Numeris F0.4LS086

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai