Nauja Reduced price!
Aukščiausios kokybės Pavasarį ir Rudenį medvilnės mėlyna zen cowboys ilgas kailis nustatyti meditacija skraiste drabužių daoizmas striukė tango kostiumai

Aukščiausios kokybės Pavasarį ir Rudenį medvilnės mėlyna zen cowboys ilgas kailis nustatyti meditacija skraiste drabužių daoizmas striukė tango kostiumai

€57.33

-11%

€64.42

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: handycam, r502, vienuolis skraiste, mario derva, canon ir1025, budistų skraiste, budistų vienuolis skraiste, šerno medžioklė, budistų medžiaga, shaolin vienuoliai vienodas.

Medžiaga: 95% medvilnė

Paketą, įskaitant: 1 vnt skraiste

Jis tinka Pavasario, Rudens dėvėti

Dydis

Viršūnės ilgis(cm)

Krūtinė(cm)

Pečių plotis(cm)

Rankovės ilgis(cm)

S

106

128

39

49

M

107

130

40

50

L

108

132

41

51

XL

109

134

42

52

Pastaba:paveikslėlis spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi dėl monitoriaus ir pan priežasčių, kurios yra neišvengiamos, ačiū už jūsų supratimą!

Pristatymas:

1.Daugelyje šalių,laivybos laikas yra apie 14~35 dienų,gal ji užtruks ilgiau laiko, dėl blogo oro ir pan.

2.Pirkėjas atsako už bet kokius muitinės, mokesčių,muitų, priskaičiuojami ir kt.

Grąžinimo&Grąžinti:

Mes tikrinti elementus, atidžiai prieš išsiuntimą, taip paprastai ji neturės kokybės problema.

Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementus gavo.Jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą,mes, nebus atsakingas už bet kokią problemą, po to, kai jūs pasirašė paketą, per 3days,ir mes nepriimame grąžinti, arba grąžinti pinigus.Ir jums turėtų apmokėti visas papildomas siuntimo mokesčius ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi pradinę padėtį.

Šiek tiek spalvos ir dydžio skirtumas iš nuotraukų nėra kaltės dėl monitoriaus ir pan priežasties, mes negalime priimti grąžinti, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Jei paketas būtų grąžintas dėl pirkėjo priežasties, pvz., pirkėjas yra ne namuose, pirkėjui nereikia mokėti muitų, mokesčių , pirkėjas negauna paketą, laiku ir pan., tada mes grąžinsime nėra.Jei jūs vis dar reikia paketas, tada mes galime jį išsiųsti, tačiau jums reikia mokėti, laivybos mokestis, ačiū už jūsų supratimą!

Atsiliepimai:

1.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti mums "Teigiami" Atsiliepimai " mums, kai jūs gaunate savo daiktus, ir mes bus daryti tą patį už jus.

2.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės patenkinti jus.

Ačiū jums labai už jūsų laiką ir pirkimo !

Prekės Pavadinimas Flagket
Funkcija Kvėpuojantis
Lytis MOTERIS
užtrauktukas No
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai