Nauja Reduced price!
Pilnas Žvakė Todėl Nustatyti, Kvapnų Rinkinį Su eterinis Aliejus

Pilnas Žvakė Todėl Nustatyti, Kvapnų Rinkinį Su eterinis Aliejus "PASIDARYK pats" Priedą Dovanos Reikmenys Pradedantiesiems Lydymosi Taurės Vaškas Patvarus Namų

€21.43

-21%

€27.13

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: candl padaryti, sojos žvakės priėmimo kit uk, žvakė lydosi priėmimo, žvakių rinkinys, padirbti, apversti blynas, žvakė kad nustatyti, silikono žvakių formavimo rinkinys, candl vaškas, žvakė "pasidaryk pats" rinkinys.

Pilnas Žvakė Todėl Nustatyti, Kvapnų Rinkinį Su eterinis Aliejus "PASIDARYK pats" Priedą Dovanos Reikmenys Pradedantiesiems Lydymosi Taurės Vaškas Patvarus Namų

Aprašymas: 1. Aplinkos apsaugos medžiaga: 100% aplinkos apsaugos medvilnės core, 4 cm ilgio, švarus ir sklandžiai su sojų vaškas.Aukštos kokybės sojų vaškas yra pirmasis pasirinkimas konteinerių žvakės ir kvapnų žvakės.Palyginti su parafinu, bekvapis, yra ilgas degimo laikas, netoksiškas, dega gerai, neturi jokių likučių, o ne gaminti juodi dūmai.

2. Pilnas bazinis rinkinys: Yra visi įrankiai, už žvakės, 1 melting pot, 2 pakuočių bičių vaškas (120g/pak), 1 aplinkosaugos ¾enklelis, 2-centrinis prietaisų, 50 ilgai dagčiai, 20 trumpą dagčiai, 1 maišyklės Šaukštai, 4 žvakė skardines su dangteliais, 10 plastikinių žvakė skardinės, 2 buteliai eterinio aliejaus, 4 spalvų blokus, 1 instrukcija.

3. Paprasta naudoti: Galite užpildyti atrodytų sudėtinga, žvakių gamybos procesą su paprastais įrankiais, ir padaryti savo žvakės, kaip reikia.Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar profesionalus, tai "PASIDARYK pats" žvakė priėmimo rinkinys leidžia jums lengvai sukurti savo žvakės.Mėgautis "PASIDARYK pats" su vaikais ir padaryti savo savaitgalį laimingas ir prasmingas.

4. 4 nešiojamų daugkartinio naudojimo skardines: Nešiojamų skardinį žvakės, gali būti perkeltas aplink.Po žvakė yra visiškai sudegino, galite naudoti alavo kaip papuošalas laikyti kai kuriuos iš savo mėgstamų daiktų, pavyzdžiui, augalų, mažų ornamentais, raktus ar papuošalai, ir kt., arba suteikti jai kaip dovana vaikams.

5. Įdomus ir naujų dovanos: Tinka rankų darbo šeimas.Tegul jūsų ar jūsų vaiko wrap "PASIDARYK pats" žvakės išskirtinį dėžės, dovanos gimtadienio ar Kalėdų.

6. Hobis žmonės daug kūrybos būdas, kaip padidinti šeimos atmosfera ir ugdyti praktinius įgūdžius.

Specifikacija:

Dydis: apie 21.5*13*17cm/8.46*5.12*6.69 į

Svoris: 650g

Vaško spalva: balta

Žvakė medžiaga: bičių vaškas

Vaškas pagrindinių medžiagų: švino pluošto medvilnės core

Pakavimo Sąrašas:

Nerūdijančio Plieno Puodelis*1

120g Vaškas*2

Vaškas Core Įrašą*2

Šaukštas*1

Žvakė Indas su Dangteliu*4

Plastikiniai Žvakė Jar*10

Lazdelės*1

Ilgai Vaškas Core*50

Trumpas Vaškas Core*20

Eterinis Aliejus*1

Spalva Blokas*4

Instrukcija *1

Kilmės KN(Kilmės)
žvakė medžiaga Bičių vaškas
Modelio Numeris "PASIDARYK pats" kvepianti žvakė
Nustatyti "PASIDARYK pats" Kvepianti Žvakė Sojos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai