Nauja Reduced price!
CV Pirminė Esmė Grynumas kremas su hialurono rūgšties bei eterinių aliejų, 50 ml

CV Pirminė Esmė Grynumas kremas su hialurono rūgšties bei eterinių aliejų, 50 ml

€29.44

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: saugiklis stiklo 6x30 dėžutę, 3 d brėžiniai lakštai, 04b130277j purkštukas (benzinas), lauke carron gimtadienis, čekijos ledo ritulio lyga, "bluetooth" mic 3 5mm, dot bako viršuje v kaklo, 24k aukso žavesio žiedas, camper lol surprese.

Veido Serumas su valymo ir depurative veiksmų. 100% natūralus.Pagamintas tik iš natūralių ingredientų, remiantis Simondsijų vaškas, hyperperic, Makadamijos ir eteriniai aliejai.

1. Simondsijų aliejus: jo sudėtis yra panaši į ceramides, apimantis mūsų odą, ir kad tai, kodėl jis apsaugo ir hidratai be užsikimšimo poras, kovoja su bakterijomis, kad uždegti ją ir, svarbiausia, jis likučiai ji.Štai kodėl šis veido serumas tinka tiek riebiai, ir sausai odai, nes ji duoda kiekvienam ką jis turi.Be to, jos didelės vitamino E kiekis baigiasi su priešlaikinio senėjimo, o jos linolo rūgščių, regeneruoja ląsteles.

2. Makadamijos ir Hyperic aliejus: jie ne riebalų aliejai ramina ir minkština veiksmų su anti-uždegiminių ir apsaugines savybes.

3. Eteriniai aliejai: serumas GRYNUMAS yra sinergija, geriausių reguliavimo eteriniai aliejai, specialios anti-septinių ir raminantis ofor riebios odos; Greipfrutų, levandų, kvapiųjų kanangų (Ylang-Ylang), arbatmedžio, kedro, citrinų, apelsinų, Medetkų ir citrinžolės.

Režimo naudojimas: tepkite ant švarios odos ir taip papildyti Grynumas kremas.Skirta tik išoriniam naudojimui.Vengti akių kontakto, nes eteriniai aliejai jis yra.

Apžvelgti šį produktą

Naudoti Veidas
Kilmės ES(Kilmės)
Prekės Pavadinimas CV Pirminė Esmė
Elemento Tipas Kremas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai