Nauja Reduced price!
Naujas Metalo Iškirpti Augalų Vaza Puodą Pen Makiažo Šepetėlių Laikiklį Stalas, Tvarkinga Organizatorius Kieme, Namų Apdailos Ir Dekoro, Sodinamosios Gimtadienio Dovana

Naujas Metalo Iškirpti Augalų Vaza Puodą Pen Makiažo Šepetėlių Laikiklį Stalas, Tvarkinga Organizatorius Kieme, Namų Apdailos Ir Dekoro, Sodinamosios Gimtadienio Dovana

€0.96

-43%

€1.71

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Gėlių Vazonai & Sodinamosios, Namai Ir Sodas, Pigūs Gėlių Vazonus & Sodinamosios, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, vazonai, vazos, dekoravimo sodinamosios, vazonai, vazos.

Aprašymas: Klasikinis Iškirpti Dizaino Metaliniai Puodai Puikiai tinka laikyti savo rašikliai, pieštukai, flomasteriai, žymekliai, dažai sintetiniai, ir kt.Puikiai tinka laikyti smulkius daiktus saugiai ir naudingai netoliese.Tai paprastas pieštukas-pot bus išlaikyti savo pieštukai, rašikliai ir desk top netvarką ieško didesnio nei įprasta nuobodu stalo aksesuaras Stabili konstrukcija: nebus nukristi, kai jūs įtraukėte savo rašikliai ji!Gali taip pat būti naudojamas saugoti savo vizitines korteles.Tai būtų puikus papildymas bet namuose ir taip daug universalus naudoja!Būtų miela Dovana Dydis: Apytiksl. 3.74x4.92x2.76" / 9.5cmx12.5cmx7cm Medžiaga: Metalas Spalva: Rožinė Žalia Mėlyna

Komplektą sudaro: 1x Stalas, Tvarkinga Turėtojas

Prašome Perskaityti Prieš Perkant

VEŽIMAS

1.Visame pasaulyje laivybos, tik išskyrus keletą šalių .

2.Dauguma šalių, mes siūlome Nemokamas Pristatymas Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius , tik tikėtis, kad atokiose vietose.

3. We will ship užsakymą laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

4.Patikrinkite ir patvirtinkite užsakymą adresas rungtynės pristatymo adresą, mes tik laivas užsisakyti adresą.

5.Pristatymo Terminas :

6. Jei negavote kad po 25 darbo dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mes pažadą mes turi padėti iki sklypo atvyksta už jus!

Mokėjimo

Prašome sumokėti per 7 dienų nuo užsakymo.Mes pasirūpinsime, laivybos ASSP.

PO PARDAVIMO PASLAUGOS

ATSILIEPIMAI

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamą komentarą, bus labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5stars, jei jūs patenkinti mūsų paslaugomis.Ir mes taip pat siūlome jums 5 žvaigždžių atsiliepimų.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas,prašome nedvejodami kreipkitės į mus ne pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Prekės Pavadinimas MagiDeal
medžiaga Metalo
Tipas sodinamoji
Modelio Numeris NĖRA
Naudojamas Su Gėlių/Augalų Žalia
Stilius Europa
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimo Sąlygos Desktop

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai