Nauja Reduced price!
Dulkių Šilumos Išsaugojimo Virdulys Buitinių Karšto Vandens Butelį Šilto Vandens Butelį Europos Kavos Puodą Šalto Virdulys Virdulys Paslaugos

Dulkių Šilumos Išsaugojimo Virdulys Buitinių Karšto Vandens Butelį Šilto Vandens Butelį Europos Kavos Puodą Šalto Virdulys Virdulys Paslaugos

€63.73

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: automobilių dulkių testeris, Auto sistema, testeris vakuuminio, švaresnių degalų įpurškimo, gx100, švaresnis dulkių, švaresnis kuras, kuro purkštuko valymo įrankis, auto paslaugos įrankis, ekologiško kuro sistema.

Naujų Produktų Į Rinką, Remti Mažas Skaičius, Tyrimo Užsakymus.Reguliariai, 12 Arba 24 Kūriniai Yra Supakuoti Į Kiekvieną Langelį, Ir Prekės Pristatomos Patys.Krovinių Yra 0 Ir Krovinių Mokama Atvykus.

Jei Pirkimo Kiekis Yra Mažesnis Nei 12, Default, Greitas Pristatymas, Krovinių, Prašome Susisiekti Su Klientų Aptarnavimo Tarnyba Tyrimo!

Jei Turite Kokių Klausimų Ar Ypatingų Pageidavimų, Prašome Kreiptis Į Klientų Aptarnavimo Tarnybą Arba Skambinkite.

Pavadinimas: Vakuuminiai Europos Puodą

Medžiaga: 304 Nerūdijančio Plieno, Vidinis Įdėklas

Izoliacija Laikas: Daugiau Nei 24 Valandas

Talpa: 2L

Spalva: Klasikinė Mėlyna, Rožinė Aukso, Tuhao Aukso, Kinijos Raudona, Romantiškas Violetinė (Penkių Spalvų Pasirinktinai)

Įpakavimas: Dėžutė Spalva

Pakavimo Kiekis: 24 Vienetų Dėžutėje

Parama Individualų Logotipą, Lazerio Ar Šilkografija.Jei Norite Tinkinti, Prašome Susisiekti Su Klientų Aptarnavimo Tarnyba.

■ Apie Prekių: Visos Prekės Mūsų Parduotuvėje Yra Nauji Produktai.Prekių Nėra Brangūs Amatų.Jie Yra Iš Nerūdijančio Plieno Gaminių, Pagamintų Mašinų.Jei Yra Keletas Sidabro Įbrėžimų, Jie Yra Grynas Įprastinio Dėvėjimosi Ir Plyšimo.Jie Nėra Laikomi Kokybės Problemas.

■ Dimensijos Problema: Visi Produktai Turi Faktinių Matmenų, Todėl Mes negalime Teisėjas Produktus Iš Produkto Specifikacijos Vienas.Dydis.Jei Jums Labai Susirūpinęs, Kad Apie Tikrąjį Dydį Produkto, Prašome Susisiekti Su Klientų Aptarnavimo Specialistai.Dėl Matavimo Metodas, Produktas Yra Leidžiamas. & Plusmn; 5mm Matmenys Klaida.

■ Natūra Fotografavimo: Visos Nuotraukos Mūsų Produktai Yra natūra Fotografavimo.Kartais Dėl To, Kad Skirtumas Tarp Fotografavimo Šviesos Ir Rezoliuciją, Kompiuterio, Šiek Tiek Spalvų Skirtumas Bus Sukeltas.Mes Stengsimės Sumažinti Skirtumą Tarp Nuotraukų Ir Daiktų, Kad Jūs Galite Pirkti Pigius Prekių Ramiai.

[pastaba] [pastaba]:

1 Nerūdijančio Plieno Valgomieji Indai Turėtų Būti Išlyginti Kelis Kartus Verdančiu Vandeniu Prieš Naudojant Aukštos Temperatūros Dezinfekuoti.

2 Išvengti Apsivertimo, Kritimo, Susidūrimo Ir Stiprus Poveikis, Kitaip Nerūdijančio Plieno Gaminiai Bus Deformuotas, Turinčių Įtakos Grožio Ir Naudojimo Poveikį.

3 Nerūdijančio Plieno Gaminiai Neturėtų Būti Veikiami Sūrus Medžiagų (arba Kitų Rūgščių-šarmų Medžiagų), Tokių Kaip Sojos Padažu Ir Actu Ilgą Laiką, Siekiant Išvengti Rūdžių.

4 Vidus Iš Nerūdijančio Plieno Indai Kartais Gaminti Kai Raudona Rūdžių Dėmės Dėl Įtakos Geležies Ir Kitų Medžiagų, Kurios Turinį.Nerūdijančio Plieno Indus Galima Mirkyti, Skiesta Acto Su Šiltu Vandeniu Ir 30 Minučių Ir Tada Išvalyti Kruopščiai.

5 Nerūdijančio Plieno Indai Turėtų Būti Išvalyti Minkštu Audiniu Ir Maisto Ploviklio Praskiestas Iki Šilto Vandens.Nenaudokite Šarminių Balinimo Medžiaga, Metalinė Daržovių, Melionų Medžiaga, Cheminės Medžiagos Skiaute Ir Kt.

6 Siekiant Išvengti Kvapo Ar Dėmių Atsiradimui, Ir Galėsite Naudoti Švariai Ilgą Laiką, Po To, Naudojant Nerūdijančio Plieno Indai, Prašome Išvalykite Ir Išdžiovinkite Juos Pakankamai.

7 Kai Nerūdijančio Plieno Indai Yra Šildomas Aukštoje Temperatūroje, Nelieskite Jiems Tiesiogiai Su Savo Rankas, Kad Nebūtų Karčios.

Patarimai

Priežiūra Nerūdijančio Plieno Virtuvės Indai

Nerūdijančio Plieno Virtuvės Yra Gražus Ir Populiarus.Bet Virtuvė Ir Kitose Vietose, Paprasta Lipni Aliejus, Valymas Yra Labiau Varginantis.Dabar Mes Pristatome Dviejų Rūšių Nukenksminimo Būdai:

1. Valyti Virtuvės Indai Su Nešvariais Milteliai.

2. Jei Nukenksminimo Milteliai Negali Būti Visiškai Švarus, Tada Švelniai Šlifuoti, Su Smulkiais Smėlio Užterštoje Teritorijoje, Dėmę Galima Pašalinti.

Be To, Galime Skirti Daugiau Dėmesio, Siekiant Išvengti Kaupimosi Dėmes Naudoti, Pavyzdžiui, Išleisti Alyvos Į Šaltą Puodą, Valymas Po Naudojimo, Ir Apliejimo Vandens Dėmės Sausos, O Naudojant Apelsinų Žievelės Ir Plovikliu Valyti Paviršius Gali Padaryti Senas Virtuvės Ryškus, Kaip Naujas.

Taikoma Objektas Kavos
medžiaga NERŪDIJANČIO PLIENO
Stilius Europos
ar tarpvalstybinių tiekimo taip
Menas.Nėra. GJ-ZKOSH85716193
Kainos segmente 40-50 Elementas
Pakuotės specifikacijos Vieną
Talpa 2.
Kavinukas Tipas Syphon Puodai
Kilmės vieta chaozhou
Produkto kokybės klasė Pirmos Klasės
Ar importuoti No
Produkto patekimo į rinką laikas Rudenį 2016

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai