Nauja Reduced price!
Tinkinti,Nemokamas Pristatymas! Merginos und Panzer Ančiuvių Cheerleader Vienodas Cosplay Kostiumų Pasirinktinis Dydis Helovinas Didmeninės

Tinkinti,Nemokamas Pristatymas! Merginos und Panzer Ančiuvių Cheerleader Vienodas Cosplay Kostiumų Pasirinktinis Dydis Helovinas Didmeninės

€79.69

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kamuolys nuotrauka, astronomija dekoras, yumeko cosplay vaikai, fancy dress pasakos, natsu perukas, yumeo jabami cosplay, yumeko dydis cosplay, yabamo yumeko cosplay, superherojus moterims, yumeko idol cosplay.

Dydžių Lentelė

Prašome pasirinkti savo dydį iš mūsų dydžių lentelė.Dydis taip pat gali būti pritaikytas.praneškite mums kliento lytį, ūgį,krūtinės, liemens, klubų, pečių plotis rankovės ilgis,už kojų,inseam ir kt.

Produkto Aprašymas

.Kilmės vieta: kinija, kinija (žemyninė) .Pakuotė: kaip parodyti .Tinkinti: jei jums reikia, kad ji būtų kitomis medžiagomis, arba .spalva,prašome susisiekti su mumis ,mes galime padaryti pagal jūsų pageidavimus. .Kiti: mes taip pat gali wig ir batai cosplay.

Kita

Pristatymas 1)Po to, kai jūs turite patvirtinti savo užsakymą, ir galutinio apmokėjimo ,prekės priėmimo laikas yra nuo 5 iki 20 dienų.Taip pat gali būti atidėti dėl užimtas sezonų metu arba atostogų ir pan.Jei jūs turite pristatymo laikas ,pls pasakykite mums. 2) galime sutikti, grąžinimo ar keitimo ant nepažeistos kostiumas,per 3days po to, kai gaunate prekę.Pirkėjas reikia sau leisti grąžinti laivybos kaina.Mes grąžinsime po to, kai mes gauti paketą.Tačiau įsitikinkite, kad kostiumas yra kaip savo pirminę padėtį ir visi priedai taip pat.Mokėjimo 1) Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo. 2) Dėl nesumokėtų nurodymų,jūs vis dar galite sumokėti per 20 dienų nuo užsakymo pateikti.Kitų sričių Politika 1) Mes nesame atsakingi už bet kokius Muitus ir Importo Mokesčius. 2) Po to, kai gavo jūsų užsakymą,jei esate patenkintas,pls palikti 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų į mus,mes taip pat palikti postive atsiliepimų jums. 3) Visus el. laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną,jei jūs negavote atsakymo,pls iš naujo siunčia vienas,mes pasistengsime atsakyti artimiausiu metu. 4) Rimtų pirkėjų tik!Pls užsakymus tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Specialios Paskirties Kostiumai
Elemento Tipas Rinkiniai
Prekės Pavadinimas PADEGAO
medžiaga Poliesteris
Pakuotė viršus,sijonas,rankos apima
Šaltinio Tipas Anime
Lytis Unisex
Simbolių Ančiuvis
Sudedamosios dalys į viršų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai