Nauja Reduced price!
Vientisos Spalvos Foto Fono Medžiaga neatspindintis Fotografija Kabo Medžiaga Rekvizitai Baltos spalvos Audiniu

Vientisos Spalvos Foto Fono Medžiaga neatspindintis Fotografija Kabo Medžiaga Rekvizitai Baltos spalvos Audiniu

€3.18

-29%

€4.54

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: įrašo fotografija, laikiklis fone, apkaba foto studija, apkaba nuotrauka, Fono Įrašą, įrašo foto studija, fotografijos formos, fono apkabos, fonas įrašą, apkaba studija.

Savybės :

1. Patvari medžiaga-produktas yra pagamintas iš poliesterio ir medvilnės audinio, kuris yra geras vertikali jaustis, patvarus ir raukšlių, ir priima integruotą besiūlis dizainas, prabangus ir gražus.

2. Lengva naudoti: produktas ateina su pole kišenėje, visiškai siūlės kraštus, storos medžiagos, ir geriausias svorio balansas, lengva laikyti, sulankstomas ir lengvai atlikti.

3. Taikymo sritis: produktas yra pakankamai didelis, kad rudenį už jūsų tema ir sukurti visiškai vientisas fonas tema, kuri yra labai tinka portreto fotografavimas, vestuvių, produktų fotografija ir video fotografavimo.

Aprašymas :

Šis produktas yra baltas fonas medžiaga, neatspindintis, integruota besiūlis dizainas, prabangus ir gražus, labai tinka portreto fotografavimas, natiurmortas ir vaizdo fotografavimo, patogu ir lengva naudoti.

Techniniai duomenys :

Medžiaga: poliesterio, medvilnės audinio

Dydis: 1,5*3m

Svoris: 1kg

Spalva: balta

Pakuotė:

1* Fono medžiaga

Pastabos :

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Spalva Balta
medžiaga Poliesterio ir medvilnės audinio
Prekės Pavadinimas ACEHE
Svoris 1kg
Kilmės KN(Kilmės)
DYDIS 1.5*3m

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai