Nauja Reduced price!
Ne Slydimo Profesionalus Skaitmeninis Ekranas Perdarymas Elektrinių Įrankių Reguliuojama Temperatūra Daugiafunkcinis Saugus Elektros Lituoklio

Ne Slydimo Profesionalus Skaitmeninis Ekranas Perdarymas Elektrinių Įrankių Reguliuojama Temperatūra Daugiafunkcinis Saugus Elektros Lituoklio

€3.42

-17%

€4.17

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: lituoklio 60w elektros, lituoklio 60w 2, alavo lydmetalis, šildytuvas lituoklio 60w, lydmetalio vielos, goot lituoklio 60w, nustatyti lituoklio 60w, litavimo stotis, litavimo įrankis, geležies lydmetalis.

Aprašymas 100% brand new ir aukštos kokybės Gali reguliuoti temperatūrą pagal jūsų poreikį pagal rankenėlę varantys elektroninių lituoklio.Geriau šilumos išsklaidymo efektyvumą, mažina temperatūrą, rankenos, ir vengti plastiko lydymosi šilumos.Nereikia litavimo stotis, tiesiog plug and play.Puikiai tinka visų mėgėjų, ir "PASIDARYK pats" entuziastams, kuriems reikia patikimo prietaiso su visos reikalingos funkcijos jau buvo integruotos.Šiltas patarimai: Laikyti lydmetalis patarimas visada alavo kabinti.

Nenaudokite stiprių rūgščių srautas, kai litavimo.

Negalite naudoti mentele arba pincetu remonto ir bakstelėkite suvirinimo galvos.

Kai nėra indas yra, taikyti baudą šlifavimo patarimas ir tada taikyti lydmetalis šlapias alavo.Kai indas yra ne karštas, patarimas temperatūra turi būti kontroliuojama 250 ℃, arba tiek,.

Kai elektros geležies yra įtampa, juo draudžiama ardyti jų elektros dalimis.

Yra nedideli šildymo pabaigoje rankena lituoklio, tai yra normalus reiškinys.

Naudojant lituoklio, jis turėtų būti naudojamas lituoklio sėdynės su natūralių šilumos išsklaidymo struktūrą ir ji turėtų būti įtraukta į lituoklio sėdynės.

Jei maitinimo laidas pažeistas, jį turi pakeisti gamintojas arba jo priežiūros departamento ar panašių personalo specialistams, kad būtų išvengta pavojaus.Specifikacijos: Spalva: kaip pavaizduota Rankenos medžiaga: plastiko Lydmetalis ilgis: apie 24cm Kabelio ilgis: apie 115cm Įėjimo įtampa: 220V Galia: 30W, 40W, 60W Lydmetalis patarimas skersmuo: apie 4mm Litavimo temperatūra: 100-380℃ Paketas apima:

1*elektros lituoklio Pastaba: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.Aukštos kokybės parduotuvėje už jus!

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame stiliumi yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose,bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.

2.Palyginti išsamiai dydžių su tavo,prašome leisti 2-4cm skiriasi dėl vadovo matavimo drabužius, ačiū Visiems matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, "FEDEX" trunka 3-7 dienas ,EMS trunka 8-12 dienų.Po oro paštas reikia 2-8 savaites.Tačiau visi jie priklauso nuo šalies pristatytas.

2) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Išėjimo Galia 30W/ 40W/ 60W
Sertifikavimo NĖRA
Įvesties Voltagle 220v
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Išorės Šildymas
Išėjimo Temperatūros 100-380℃
Matmenys /

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai