Nauja Reduced price!
USB Spindinčią Naktį Įkrovimo Naminių Šunų Antkaklis Įkraunamas LED Šuns, Augintinio Apykaklės Mirksi Reguliuojamas Saugos Šviesos Kaklo Grandinės FAS6

USB Spindinčią Naktį Įkrovimo Naminių Šunų Antkaklis Įkraunamas LED Šuns, Augintinio Apykaklės Mirksi Reguliuojamas Saugos Šviesos Kaklo Grandinės FAS6

€1.52

-27%

€2.11

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: įkraunama šviesos saugos, švyti usb, šuo led usb, priekinių žibintų įkraunama, tikrinimo šviesos įkraunama, šviesos naminių šunų antkaklis su usb įkrovimas, įkraunamas led šviesos šunų antkaklis, nemokama šviesa šunų antkaklis, sporto šunų antkaklis šviesos, antkaklis led usb.

USB Spindinčią Naktį Įkrovimo Naminių Šunų Antkaklis Įkraunamas LED Šuns, Augintinio Apykaklės Mirksi Reguliuojamas Saugos Šviesos Kaklo Grandinės FAS6 Aprašymas: Funkcija:

Pagamintos iš aukštos kokybės minkštos gumos medžiagų, netoksiškas, sveikatos ir patvarus naudoti.

Priimti su aukščiausios kokybės energiją taupančias LED šviesos, mažesnis energijos suvartojimas.

Sukurta su USB ir įkrovimo baterija.Jis gali taip pat būti apkaltintas mokesčių arba įdėti į kompiuterio USB sąsaja, o tarnavimo laikas bus ilgesnis.Palyginti su įprasta baterijos energijos, tai labai ekonomiškas ir praktiškas.

Yra 3 šviesos nustatymo režimai su rankiniu perjungėju: Lėtos blykstės, greitos blykstės ir pastovus šviesos.Tai tiktų jūsų augintiniui vaikščioti naktį, kuris gali žaisti saugos ar įspėjimo vaidmenį.

Pakankamai ilgis gali tilpti jūsų šuo.Yra pakankamai ilgis (50cm/70cm).Galite iškirpti jį montavimo ilgis jūsų augintiniui.

Jo matomumas gali būti pasiektas, kiek 500m tik tuomet, jei yra pakankamai įkrauta.

Specifikacija:

Medžiaga : PVC, ABS, TPU, atsižvelgiant vadovas

Apykaklės Ilgis: M: 50CM/L: 70CM

Plotis: 1 cm

Stilius: Įkraunamas led šunų antkaklis su USB

Built-in Baterija: 80mA, 3.7 V; Įprasta Šviesa 6 valandų, su visiškai 2H baterija.

3 Šviesos Nustatymo Režimas: Lėtos blykstės, greitos blykstės ir pastovus šviesos

Šis šuns antkaklis yra pastatytas su mini USB, naujumo ir madingi.Viduje yra pastatytas su rinkinių, akumuliatoriai, lyginant su įprastinės baterijos, tai mažiau energijos išsekimo ir eco-friendly.

Komplektą Sudaro:

1 x LED Blykste Apykaklės

1 x USB Kabelis

Modelis Kita
Prekės Pavadinimas HOBBAGGO
medžiaga Kita
Tipas Šunys
Funkcija Žibintai
Sezonas Visi sezonai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai