Nauja Reduced price!
Kulka Žurnalinė Rašiklių Rinkinys, Fineliner Spalvotas Eskizas Rašymo, Piešimo Rašikliai, Baudos Taškas Rašikliai žymas, Planuotojas Pastaba Atsižvelgiant Netrauş

Kulka Žurnalinė Rašiklių Rinkinys, Fineliner Spalvotas Eskizas Rašymo, Piešimo Rašikliai, Baudos Taškas Rašikliai žymas, Planuotojas Pastaba Atsižvelgiant Netrauş

€6.49

-14%

€7.63

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kulka leidinys pen set, dove magija, kulka leidinys sąsiuvinis, leidinys, decal maker, PLA, "pasidaryk pats" planuotojas, kulka leidinys, magija darbuotojai, leidinys pen.

Kulka Taškų:

1、KELIŲ SPALVŲ VARIANTŲ - 12/24 dažnai naudojamos įvairių spalvų ne dublikatus, turtingas ir ryškių spalvų sužadinti savo meninės kūrybos.

2、KVALIFIKACIJOS SAUGI MEDŽIAGA - teptuku tvartai yra pagamintas vandens pagrindu, netoksiškas ir bekvapis skystis žymekliai su pluošto patarimai, visiškai vaikas saugus dažymas.

3、PATOGUS DUAL PATARIMAI - Dual žymeklis rašikliai yra suprojektuoti su bauda patarimas ir teptuku patarimas. 0,4 mm bauda patarimas daryti kuriame ir išsamiau su plonos linijos, lankstūs šepetys patarimas daryti didesnius plotus, veikia kaip dažymas, kaligrafija.Jūs galite lengvai pereiti eilučių, kiek jums reikia, su dual patarimai.

4、PRATURTINTI GYVENIMO SPALVAS - Bauda patarimas yra pakankamai tvirta, lengva pastaba raštu, teptuku pabaigoje patarimas daro gražus traukinys į viršų linijos, kai daro šiuolaikinė kaligrafija.Spalvos yra energingas ir gražiai pigmentuotas, puikus jaunieji menininkai knyga spalvinimo ir išsamiai ženklu.Individualizuoti savo mokyklą mokytis, tarnybos metu, didelis įvykis svečiai ženklai ir laisvalaikio metu, su ryškių spalvų ir sens menų.

5、KLIENTŲ aptarnavimo TARNYBA - Jei turite kokių nors problemų, apie produktus ar pavedimus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes suteiksime jums tinkamą sprendimą.

Teptuku ir Papildomų baudos dual patarimai

Teptuku ir bauda patarimai, kaip tiksliai parodyti ir pabrėžiant;

Galite rašyti tiek plonas ir storas linijas, numatant, didelis universalumas ir lankstumas leidžia jums sukurti įvairių stilių, eskizai ir modeliai, su lengvumu;

Teptuku Patarimas: 3 mm

Papildomų Baudos Patarimas: 0.4 mm

Labai pigmentuotas ir energingas spalvas

Labai pigmentuotas ir energingas tvartai yra pastatytas paskutinis nuo išblukimo;

Dauguma spalvų, gali būti naudojamas kaip žymekliai;

Šis dvigubas tvartai yra pagamintas iš stiprių pigmentai leidžia jums atkreipti bent 200 metrų.

Piešimas, Kaligrafija, ir Daugiau

Galite Sukurti kažką gražaus su Aukštos Kokybės Dual Teptuku Rašikliai.Kaip jie siūlo lankstūs šepetys patarimas ir bauda patarimas vienas žymeklis.daug dailės, iliustracijos, doodling, žurnalinė, ranka užrašu ir daugiau.

Paketų Sąrašo: 12/24Pcs Rašikliai

Plaukų Medžiaga Kita
Pakavimas \
Tipas Kita
Amžius >6 METŲ
DYDIS \
Rankenos Medžiaga Kita
Modelio Numeris \

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai