Nauja Reduced price!
5vnt Infraraudonųjų spindulių Barrie Modulis Kliūčių Vengimo Automobilių Jutiklio Modulis, Reguliuojamas Atstumas

5vnt Infraraudonųjų spindulių Barrie Modulis Kliūčių Vengimo Automobilių Jutiklio Modulis, Reguliuojamas Atstumas

€4.66

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: lietaus jutiklis, arduino jutiklis vandens, arm gps, arduino optinis jutiklis, optex jutiklis, Jutiklis, 12 voltų jutiklis, analoginis temperatūros jutiklis arduino, a3144 salė jutiklis, dc jutiklis.

Modulio aprašas jutiklio modulis šviesos yra prisitaikantis prie aplinkos, jis turi pora infraraudonųjų spindulių perdavimo ir priėmimo vamzdis, vamzdis centrinis, skleidžiantys tikro dažnio, kai aptinka kryptimi susitikti su kliūtimis (atspindintis paviršius), atspindi infraraudonųjų spindulių gavimas mėgintuvėlyje, po lyginamąjį grandinės tvarkymas, žalia indikatoriaus lemputė švies, tuo pačiu metu, signalo išvesties sąsaja ir išėjimo skaitmeninio signalo (žemo lygio signalas), gali būti koreguojama per potenciometras rankenėlę aptikimo atstumas, efektyvus atstumas diapazonas 2 ~ 30 cm, darbo įtampa 3.3 V į 5 V, aptikimo diapazonas jutiklio galite per potenciometras koreguoti ir turi smulkių trukdžių, lengva surinkti, lengva naudoti, ir tt, gali būti plačiai naudojamas robotas kliūtis vengimu, kliūčių vengimo automobilių, eilučių skaičius ir juodos ir baltos linijos sekimo ir taip daug kartų.Modulio parametrų specifikacija 1, kai signalas modulis aptinka kliūtis į priekį, žalia indikatoriaus dėl apygardos valdyba apšvietimo lygį ir tuo pačiu metu IŠ uosto išėjimo žemo lygio signalai, nuolat, modulio testavimo nuo 2 ~ 30 cm, 35 ° Kampo aptikimas, aptikimo atstumas gali būti koreguojami per potenciometras, pagal laikrodžio rodyklę nustatykite potenciometras, aptikimo atstumas padidėja; prieš laikrodžio rodyklę, aptikimo atstumas yra sumažintas. 2. Jutiklis aktyvus infraraudonųjų spindulių atspindys aptikimo, todėl taikinio atspindžio geba ir forma yra svarbus siekiant nustatyti atstumą.Juoda aptikimo atstumas yra mažiausias, balta didžiausias; mažo dydžio objektai yra mažų atstumų ir didelius plotus. 3. Išvesties prievadas iš jutiklio modulis gali būti tiesiogiai prijungtas prie vieno lusto kompiuterį IO port, arba galima tiesiogiai vairuoti relė 5V.Ryšio režimas: vcc-vcc; ĮŽEMINIMAS - GND; OUT - IO 4. Lyginamosios priima LM393, ir darbas yra stabilus. 5. Modulis gali būti varomas 3-5v dc maitinimo šaltinis.Kai maitinimas yra įjungtas, raudona galia indikatorius dega. 6. Ji turi 3mm varžto skylę lengva fiksacija ir įrengimas; 7. Plokštės dydis: 3.2 CM*1.4 8 CM. Kiekvienas modulis, gali reguliuoti ribą, palyginti įtampos, kurią potenciometras, kai prekės vežamos.Prašome nereguliuokite potenciometras be ypatingų aplinkybių.Modulis sąsaja aprašymas

1 VCC išorės 3.3 v-5v įtampa (tiesiogiai 5V vieno lusto ir 3.3 V, vieno lusto) GND yra išorinis GND 3 IŠ mažų skydelis skaitmeninis išėjimas sąsaja (0 ir 1)

Tipas IDE Kabeliai
Prekės Pavadinimas ESHAKHARE

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai