Nauja Reduced price!
Vaivorykštė Rutulio Įspūdį Magija Šachmatų Žaidimas Piramidės Sukrauti Pažangios Strategijos Stalo Žaidimai Švietimo Žaislas Vaikams

Vaivorykštė Rutulio Įspūdį Magija Šachmatų Žaidimas Piramidės Sukrauti Pažangios Strategijos Stalo Žaidimai Švietimo Žaislas Vaikams

€14.06

-45%

€25.58

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Šalis Žaidimai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Šalis Žaidimai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Šalis Žaidimai.

Aprašymas :

1. Žaidimo taisyklės:

Atsakymas: šviesi žaidėjai žaidė kamuolį iš laikymo vietos ir įdėkite jį į bet kokią skylę atveju, o tada išlaikyti tamsios spalvos žaidėjai.

B. Kai yra tik keturis kamuolius, o aikštėje krūva, kitas konkurentas, turės galimybę susikaupti.Jis turi dvi galimybes: viena yra įdėti kamuolį iš laikymo vietos, ir kitas yra vieta kamuolys nuo važiuoklės.Pašalinti kamuoliukus galite pateikti iki ir sukrauti juos, bet procesą, atsižvelgiant į kamuoliukus neturės įtakos kitų kamuoliukus sukrauti ant važiuoklės.

C. keturi kamuoliai aikštėje yra visos tos pačios spalvos.Kai dalyviai naudoja savo kamuoliukus į krūvą, į aikštė, jie gali iš karto įdėti vieną ar du kamuolius.Jie gali pasirinkti, kad vietoje jų laikymo vietos, arba jie gali tęsti, sukrauti juos įdėti juos atgal.Anksčiau pateikto kamuoliukus arba kamuoliukus, neturi įtakos kitų kamuoliukus.

2. Kiti žaidimai

Atsakymas: kad būtų paprasčiau, galite naudoti vaikų versiją be sub-taisykles (keturių kvadratų yra tos pačios spalvos).

B. išplėstinė versija, be keturių kvadratų tos pačios spalvos, jei keturis kamuoliukus tos pačios spalvos, pirmąjį sluoksnį sudaro tiesią liniją, arba trečio lygmens, tos pačios spalvos kamuoliukus sudaro tiesią liniją, tuomet vieną ar Abu rutuliai gali būti grąžintas iš karto.

3. Žaidimas pasiūlymas: žaidimo Metu, daugiau kamuoliukų, išsaugoti save plotas, tuo didesnė tikimybė, kad pateikti kamuoliukus ant piramidės ir laimėti.

Specifikacija :

Medžiaga: ABS

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: apie 23.5*1.5*23.5 cm/9.25*0.59*9.25 į

Svoris: apie 700g

Pakavimo Sąrašas:

1*Magic Puzzle Žaidimas Šachmatai

Sertifikavimo CE
Amžius 14 Metų, & Iki
Kilmės KN(Kilmės)
Temos Sportas
Modelio Numeris magija šachmatų žaidimas
Įspėjimas NO

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai