Nauja Reduced price!
Bendrabutis Darbalaukio Saugojimo Makiažo Teptuku Vamzdis Lūpų Grožio Kiaušinių Laikymo Dėžutė Darbalaukio Organizatorius Rašiklio Laikiklis

Bendrabutis Darbalaukio Saugojimo Makiažo Teptuku Vamzdis Lūpų Grožio Kiaušinių Laikymo Dėžutė Darbalaukio Organizatorius Rašiklio Laikiklis

€0.67

-49%

€1.33

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kilpa dirželis hayluo sl05, pakeisti jpl ausines, lauko kalėdas, gabalas tinka armijos žalia, pakeisti hyundai emblema, lcd samsung galaxy 520, pakeisti valdytojas ps3, lowepro diržo juosmens krepšys, dalių kostiumėlį moteris naktį.

Savybės:

1. Didelis pajėgumas: pen turėtojas gali turėti daug rašikliai, kiekvienas langelis gali turėti apie 20 raštinės reikmenys, rašymo rašikliai.

2. Geras stabilumas: šešiakampis kolonėlės konstrukcija gali būti derinama su šešiakampe dizainas bus, kuri yra stabili ir nėra lengva patekti.

3. Tvarkingas ir tvarkingai: tvarkingai saugoti aukšto ir žemo tris-hole laiko tarpsniai yra klasifikuojami pagal dydį daiktų, kurių patogu paimti.

4. Gera sauga: kampai turėtojas negalės rankas ir visą kūną šviesos-sting ir jaučiasi patogiai.

5. Geros kokybės: sutirštės medžiagos yra daugiau atsparus rudenį, sutirštinto sienos vamzdis, dėvėti, atsparus ir rudenį-atsparus, patvarus.

Aprašymas:

Šio rašiklio laikiklis turi didelės talpos, geros stabilumo, tvarkingas ir tvarkingai, geros saugą ir kokybę, ir yra tinkamas gyvenimui, biuro ir mokymosi.

Techniniai duomenys:

Svoris: 158g

Medžiaga: PP

Matmenys: aukštis: 5,5 cm, 8,5 cm, 12 cm, plotis-11,5 cm

Pakuotė:

1* rašiklio laikiklis

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai