Nauja Reduced price!
Suaugusiųjų Kalėdų, naujųjų metų Šaliai baras Papuošalai 3D animacinių filmų Kalėdų bžūp Skrybėlę Festivalis Kalėdų Senelio Kepurę šukuosena Papuošalai rekvizitai

Suaugusiųjų Kalėdų, naujųjų metų Šaliai baras Papuošalai 3D animacinių filmų Kalėdų bžūp Skrybėlę Festivalis Kalėdų Senelio Kepurę šukuosena Papuošalai rekvizitai

€0.44

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: bongas kalėdų skrybėlę, papūga kalėdų skrybėlę, prekės bžūp, bžūp, michey kalėdų skrybėlę, bžūp gaisro, cowgirl, beisbolo kepuraitę blizga, hat vyrų karinės, mėsainiai skrybėlę.

Apie MUS:

1.Mes turime gamybos liniją, kuri gali pasiūlyti produktus tiesiogiai, ir kad mes galime pasiūlyti produktus didmeninių kainų.

2.Mes siūlome cusomizing paslauga,galite tinkinti logotipas ir žodžiai,net tik 1pcs ,prašome susisiekti su mumis paklausti išsamiai , ačiū

3. jei jums patinka mūsų parduotuvėje, Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.

4.Jei turite klausimų apie produktus, Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums atidaryti ginčą arba palikite mums blogų atsiliepimų, Mes padėsime jums išspręsti ją kaip galima greičiau.

Suaugusiųjų Kalėdų, naujųjų metų Šaliai baras Papuošalai 3D animacinių filmų Kalėdų bžūp Skrybėlę Festivalis Kalėdų Senelio Kepurę šukuosena Papuošalai rekvizitai

Medžiaga: pūkas + neaustinių

Stilius: Kalėdų Senelis, senis besmegenis, briedžiai.

Dydis: plotis 30cm, aukštis 32cm,bendras ilgis 57 cm

naujųjų metų Kalėdų puošybos ornamentais šukuosena Kalėdos lankelis žiemos earmuffs ausies šildytuvus suaugusiųjų vaikas bar hotel šalių rekvizitai dovana

Medžiaga: spausdinta medžiaga + pvc

Stilius: Kalėdų Senelis, senis besmegenis, elk

Dydis:24*14cm

laivui kelią

1. Jei jūs adresas yra nepatvirtintų mes nesame atsakingi už tai.Jis yra labai saugus durų iki durų paslauga, dauguma countrys niekada problemų su vartotojo. (Prašome palikti savo telefono, kad tegul pašto darbuotojai susisiekti su jumis), jei jūsų adresas yra priklausė "kitas šalis", prašome susisiekti su manimi žinoti apie detali laivo kainą.

2.Jūsų užsakymas bus siunčiami iš Pardavėjo Pristatymas Metodas arba Kinijos po eilinių smulkių paketų plius Be Sekimo Numerį, ir jūs gausite savo prekes per 20-60days, prašome palaukti, savo paketą kantriai,jei pavedimas yra uždarytas, pristatymo datos , prašome susisiekti su mumis pratęsti jį jums .

3.kinijos oro paštu apie 9-30 darbo dienų.Tačiau ji gali būti apie 45days, jei yra custom problemą, ar jūsų adresas yra atokioje vietoje, arba savo šalies pašto reikia daugiau laiko, kad siųsti laišką .jei būtų uždarytas pristatymo datos , prašome susisiekti su mumis pratęsti jį jums .

4.normalus, DHL/EMS/UPS/ Skirtoji linija oro paštu apie 7-15 darbo dienų, tačiau ji gali būti apie 30days, jei yra custom problemą, ar jūsų adresas yra atokioje vietoje, arba savo šalies pašto reikia daugiau laiko, kad siųsti laišką .jei nori naudotis EMS, DHL, "FEDEX", UPS laivas taip , prašome susisiekti su mumis klausti kainos detales su nuolaida.

5.kinijos oro paštu, tai ne gavo maždaug po 20 reikalas dienų, EMS/DHL air mail, tai ne gavo maždaug po 15 reikalas dienas, prašome susisiekti su mumis, leisk mums prašyti, kad kinijos post office patikrinti išsamiai .ačiū

6.Jei laivybos įmonės, neturi laivo iterms savo šalyje ,Kreipkitės į mus el. paštu ar pokalbių.Mes stengiamės jums padėti !

Pastaba:

1)Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.

2)Jei pasirinksite express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas.

Naudojimas Vaikai
medžiaga Medžiaga
Prekės Pavadinimas XUANGOUXGCN
Modelio Numeris Kalėdų Senelis, Senis Besmegenis, Elk
Rinkinys Tipas No
Tipas Didmeninės No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai