Nauja Reduced price!
WiFi IR Kontrolės Centru Smart Home Blaster Infraraudonųjų spindulių Belaidis Nuotolinio Valdymo per

WiFi IR Kontrolės Centru Smart Home Blaster Infraraudonųjų spindulių Belaidis Nuotolinio Valdymo per "Smart Gyvenimo Tuya programa veikia su Alexa "Google" pradinis

€6.33

-22%

€8.12

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: sonoff ch2, kamera tuya, namų smart, tuya scena, tuay zigbee hub, ir blaster, ir nuotolinio valdymo kartotuvo, ir nuotolinio valdymo extender wifi, smartthings hub alexa, smart gyvenimo vartai 2.

Savybės:

1.Visi-Vienoje Kontrolė:MOES All-in-one " IR nuotolinio valdymo skiria aktyvinimas Oro kondicionierius, Televizorius, ventiliatorius, Dvd, STBs, TV Dėžės ir kt Infraed prietaisai su viena MOES PROTINGAS IR (Tik paramos Ir (38KHZ ) ,RF nepridedami).

2.WiFi/4G App Nuotolinis Valdymas iš bet Kur:Įrengtas su MOES Smart IR,jūs gali kontrolės IR prietaisus su free mobile "Smart Gyvenimas/Tuya" App bet kada iš bet kur(Suderinama su "Android" & "iOS").Kontroliuoti savo prietaisų iš anksto, kai esate toli nuo namų.

3."Hands-free Valdymas Balsu:Alexa,nustatyti, A/C iki 77 laipsnių Farenheito.Balso komandą galite aktyvuoti MOES PROTINGAS IR valdytojas, nuotoliniu būdu kontroliuoti dauguma Infraraudonųjų spindulių Valdymo Įtaisai.Pavyzdžiui, A/C, VENTILIATORIUS ,TV, DVD, STB, TV BOX ir pan.(Be to suderinamos prekės ženklų ar įrenginius ,prašome patikrinti pridėtą sąrašą arba Smart Gyvenimą Programą.).

4.Individualų "PASIDARYK pats" Kopijavimo Funkcija:Jei jūs negalite rasti infraraudonųjų SPINDULIŲ įtaisas, prekės ženklo "smarlife"App,Programable" PASIDARYK pats " mokymosi funkcija gali padėti kopijuoti pačią funkciją nuo originalaus nuotolinio valdymo pulteliu.Dauguma infraraudonųjų SPINDULIŲ nuotolinio valdymo Įtaisai bus taikoma pavyzdžiui, židiniai, šildomos, lubų ventiliatoriai.

Aprašymas:

1.MOES PROTINGAS IR siųstuvas ateina su UL sertifikuota adapteris ir USB 2.0 kabelis,jums gali kištuko, kur yra lizdą, arba USB jungtį.

Techniniai duomenys:

Modelis: SRW-001

Spalva:Juoda

Forma:Apvalus

Pakuotė:

1 x WiFi IR Kontrolės Centru

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris WiFi IR Kontrolės Centru
Formos
Spalva

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai