Nauja Reduced price!
300pcs/roll Nuimamas Vandeniui PVC Lipdukas, Etiketė, Lipdukas Daugkartinio naudojimo Trinamos Lipduką Virtuvės, Namų Ir biurų Apdailai

300pcs/roll Nuimamas Vandeniui PVC Lipdukas, Etiketė, Lipdukas Daugkartinio naudojimo Trinamos Lipduką Virtuvės, Namų Ir biurų Apdailai

€1.59

-25%

€2.14

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: mielas virtuvės rankšluosčiu, bambuko virtuvės rankšluosčiu, kriaukle undermount, patiekalas šveitimas, virtuvės arbatos rankšluostį, skalbimo kriaukle, suknelė virtuvės rankšluosčiu, žirafa tualetas, plaukti kriaukle, kampas komplektas.

Savybės:

1. Labai stabilus, patvarus ir daugkartinio naudojimo.Greitai džiūsta, be odos šveitimas.Etiketės gali būti lengvai nuimti nepaliekant jokių likučių.

2. Pritaikoma lipdukai yra būtina papuošti ypatingomis progomis, pavyzdžiui, Kalėdų, gimtadienius, kokteiliai ar vestuvės.

3. Jie yra pagaminti iš PVC medžiagos, kurios yra tvirtos ir ilgaamžės.Pagaminta iš drėgmei atsparios medžiagos.Dažai greitai džiūsta.

4. Galite supjaustyti jį į bet kokios formos norite, yra daugiau galimybių vairuoti savo vaizduotę ir kūrybiškumą crazy.

5. Trinami ir Daugkartinio naudojimo: lipdukas rinkinys yra baltos spalvos pieštukas, jūs galite valyti lipdukas su drėgnu skudurėliu, ir tada naudokite jį dar kartą.

Aprašymas:

300 etikečių, uogienė, prieskoniai, džemai, vanilė, saldainiai, slapukas butelių, konteinerių, spintos, iškarpų albumai, katalogai, vestuvių dekoravimas, menų ir amatų veikla.

Techniniai duomenys:

Dydis: 3*5cm

Medžiaga: PVC

Spalva: balta+juoda

Pakuotė:

300pcs/ro * B tipo lipduku

1 komplektas * žymeklis parkeris

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai