Nauja Reduced price!
20pcs Flash Speedlite Spalvos Želė Filtrai Canon Fotoaparatas Fotografijos Geliai Filtras Flash Speedlite

20pcs Flash Speedlite Spalvos Želė Filtrai Canon Fotoaparatas Fotografijos Geliai Filtras Flash Speedlite "speedlight" blykstė

€0.73

-31%

€1.07

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: filtras gelis, filtras flash, spalvų filtras gelis, spalva flash, mini softbox, difuzinis flash, dėžutė minkštas, spalvų filtras flash, flash minkštas, Softbox.

20663 Fotoaparato Priedai&Selfie LED Fotoaparato Šviesos

Flash Derinys, Gelio Rinkiniai, siūlome jums rinktis iš 20 dinamišką spalvų ir korekcijos filtrai, kurie padės sukurti dramos ir teatro apšvietimo, jūsų vaizdai.Kiekvieną rinkinį sudaro 14 spalvų poveikis geliai, 5 spalvų korekcija, geliai, ir 1 difuzijos gel.

Pasirinkti iš įvairių raudoni, geltoni, mėlyni ir žali punch iki vaizdą su spalvos ir sukurti nuotaiką.Arba naudokite korekcija geliu, subalansuoti savo blykstė, aplinkos šviesos.

Kaip yra apšvietimas geliai paprastai naudojami?

Spalvotas apšvietimas, filtrai, arba geliai, yra dažnai naudojamas kaip akcentas žibintai, arba pridėti dramos spalvos foną ar pasirinktas dalis scenos meno poveikis.

Korekcijos filtrai dažniausiai naudojami reguliuoti spalvos temperatūra pliūpsnio, kad geriau atitiktų kitų šviesos šaltinių, pagerinti bendrą spalvos balansas vaizdą.

Ką flash prekės ženklai bus Universalus Geliai tinka?

Su aprėpties srityje (65mm x 64mm) Selens Universalus Geliai yra pakankamai didelis, kad apima net ir didžiausių "flash" vadovai, ir jie gali būti creased arba be pamušalo mažesnių "flash" vadovai, kaip tikėtasi.Šių "flash" želė "inovacinių skirtukų konstrukcija leidžia jas greitai pritvirtinti prie įvairių batų kalno "flash" prekės ženklais, įskaitant : Canon, už Konica,už Metz,už Minolta, skirtas "Nikon", už Nissin, "Olympus", "Panasonic" už, už "Pentax", dėl Quantum, už Sigma, Sony, už Vivitar, už Oloong, už Yongnuo ir Triopo.

Kaip padaryti, Universalus Geliai pridėti?

Jums nereikia pirkti brangių ir didelių gabaritų turėtojai, arba naudoti annoyingly lipni kablio ir kilpos pridėti Universalus Geliai jūsų flash.Kartu su kiekvienos Universalus Rinkinys Gelio-Band.Universalus Geliai unikalus skirtukų dizaino reiškia, kad jie greitai pridėti prie beveik visų standartinių batų kalno mirksi.Pridėti, tiesiog slydimo skirtukų baigiasi Universal Gelis pagal Gelis-Band apsaugoti jį į flash.

Paketą, įskaitant:

20 x Speedlite Spalvų Filtrai

Kilmės KN(Kilmės)
Sąsaja No
Suderinamos Prekės Canon
Modelis -
Prekės Pavadinimas SD&HI
medžiaga Plastikiniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai