Nauja Reduced price!
2din

2din "Android" auto radijas stereo GPS navigacijos Galvos Vienetas HYUNDAI I20 2018 LHD automobilių Touch screen DVD multimedijos grotuvas 128G

€300.10

-40%

€508.64

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: hyundai i40, hyundai i20 vairas, "android" veidrodis, "amazon" bluetooth " nešiojamieji garsiakalbiai, "bluetooth" imtuvo su ekranu, "android" hyundai i20, hyundai i20 daugiaformačių, 2 din "android" radijas, automobilinis įkroviklis, usb, DVD Grotuvas.

"Android" Sistemos | 1080P HD| 6+128 GB | Carplayer |Bluetooth | Wifi | Vairas Kontrolė, Radijo ir TELEVIZIJOS | Touch Screen | APP Store| parama multi-languauge

Paramos Carplay CarPlay yra pažangesnis, saugesnis būdas naudoti Telefoną, kai jums vairuoti, su visų naujų CarPlay Prietaisų skydelį, kuris padeda jums melodijas, pasirodo, ir "Siri" pasiūlymai.Paramos BT/BT muzikos įmontuota BT ir telefonų knyga funkcija.Galite sinchronizuoti adresų knygos, iš savo mobiliojo telefono į šį vienetą ir tada padaryti laisvų rankų mobiliojo telefono operacijos patogiai ir greitai.Taip pat galite mėgautis belaidžiu muzikos atkūrimas iš savo BT įrenginį (Parama "Apple IOS" / "Android", sujungti).

Parama, Ar vairo eigos kontrolė

Tai gali būti dirbo po įdiegti mūsų produktą, galite lengvai perjungti dainą, kanalo ir garsumas ir pan.Aukštas Važiavimo Greičio, Mūsų mašina, Įrengta transporto priemonės klasės didelės spartos žetonų , skaičiavimo veiklos gerokai pagerėjo. 4G+64G atminties kolokacijos sklandų veikimą.

Prašome Atkreipti Dėmesį, 1. Mūsų produktai palaiko visų modelių pažymėtus metus.Jei jūsų automobilio prietaisų skydelyje yra toks pat kaip ir žemiau esančio paveikslėlio, galite įsigyti šį produktą tiesiogiai. 2. Įvairių modelių, kurie yra įrengtos įvairių diržų.Prašome siųsti mums informaciją apie savo automobilį: modelis ir metai ir nuotraukos konsolės centras 3. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite bet kurį klausimą.Bet padėti čia mes stengiamės dėl jūsų.

Apie mus produkto: -Mūsų kiekvienos mašinos turi būti išbandomi ne kartą prieš ją gali būti laivą iš gamyklos.Už įrengimas: -Plug and play, nereikia iškirpti prietaisų skydelio ir veido. -Mes rekomenduojame visos prekės yra įdiegta specialistai.Žinoma, jei jums reikia bet kokią paramą, jūs galite jaustis laisvai susisiekite su mumis. -Po įdiegimo, oro kondicionavimo informacija bus rodoma.Taip pat galite valdyti ekrane ir kt.Už pristatymas: -Mes turime šis žaidėjas atsargų dabar ir galėtų organizuoti greitas pristatymas jums.Aptarnavimo po pardavimo: -Mes turime profesionalus inžinierius komanda padės jums jei jums reikalinga pagalba, ir mes siūlome jums profesionalų aptarnavimą po pardavimo, jei jūs perkate šį produktą mūsų parduotuvėje.

Prekės Pavadinimas JIUTREE
Specialios Funkcijos 11 paramos carplay
ROM 64G
RAM 4G
Sertifikavimo CE
parama 3g / 4g Wi-fi Audio/Video/obd/rds
Specialios Funkcijos 3 Paramos 4G Tinklo
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
Operacinės Sistemos "Android"
Elemento Dydis 9 colių
Įtampa 12V
Ekranas IPS ekranas
Galia 4*60W
Skaitmeninės Medijos Formatas DVD-RAM
Specialios Funkcijos Įmontuotas GPS
Modelio Pavadinimas už " HYUNDAI I20 2018 LHD
Kalbos Multi-kalbų
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "HYUNDAI"
Din Dvigubas Din
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Gps Navigatorius
Rezoliucija 1280*720
Prekės Svoris 5kg
Specialios Funkcijos 7 Built-In Speaker/Microphone
Ekrano Dydis 9"

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai