Nauja Reduced price!
Papūga Paukštis Žaislai Akrilo Kabo Varpas Narve, Žaislai Papūgos Cockatiel Papūga Naminių Paukščių Lipti Kramtomoji Papūga Produktus

Papūga Paukštis Žaislai Akrilo Kabo Varpas Narve, Žaislai Papūgos Cockatiel Papūga Naminių Paukščių Lipti Kramtomoji Papūga Produktus

€1.12

-22%

€1.45

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: macaw žaislas, paukščių kramtyti žaislas, megzti naminių gyvūnų žaislai, mirrow lipdukas, priedų paukštis, paukštidė paukštis narve, namas papūga, miršta paukščiai, Papūga Žaislas, paukščių žaislas.

Papūga Bell Žaislai, Kabantys Žaislai, Spalvinga Naminių Paukščių Žaislai Papūgos Varpai

Savybės:

įdomus,juokingas

Specifikacija:

Pavadinimas: Bell paukščių žaislai

Dydis: 7cm/2.76", 17cm/6.69"

Kodėl verta pirkti žaislų papūga?

1. intelektinės plėtros, mokslinių tyrimų rodo, kad papūga tai IQ yra ypač daug gyvūnų,jie gali padaryti daug žmogaus elgesį, pavyzdžiui, kalbos, ir net kai kurios papūgos gali trumpus pokalbius su žmonėmis, tai gebėjimas išskyrus papūga, kitų gyvūnų neturime, tačiau plėtra-šių sugebėjimų negali išsiversti be intelekto vystymąsi.Tas pats, kaip vaikas, niekas negali išsiversti be plėtros protingųjų žaislų.

2. gainsbourg,ne tik žmonės, dauguma gyvūnų kenčia nuo gainsbourg,kaip katės ir šunys, papūgos tas pats, bet Ji nėra neišvengiama, kad gyvūnas kenčia nuo depresijos.Mes nusipirkau papūga, mes galime kartu papūga namuose, tai yra juokinga, ji gali padaryti daug laimės, kai esate ne namuose išeiti, parengti reikiamą žaislai papūga ir dekoruoti narvo ir leisti narve šiltas.

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Papūga Bell Žaislas

Papūga Narve, Žaislai žaislai papūgos
DYDIS 7cm/2.76", 17cm/6.69"
Tipas Paukščiai
Kilmės KN(Kilmės)
Papūga žaislai Papūga Paukštis Žaislai
naminių produktų Paukščių Žaislai
Pavadinimas Bell paukščių žaislai
Pakuotė 1 X Papūga Bell Žaislas
Rinkinys Tipas No
medžiaga Plastikiniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai