Nauja Reduced price!
9/16/25pcs 15*15 cm, Veidrodinė Siena Lipdukas Dekoratyvinis Lipni Kvadratinių Plytelės, Veidrodis Lipdukas Namų Vonios DIY Sienos Lipdukas Tiekimo

9/16/25pcs 15*15 cm, Veidrodinė Siena Lipdukas Dekoratyvinis Lipni Kvadratinių Plytelės, Veidrodis Lipdukas Namų Vonios DIY Sienos Lipdukas Tiekimo

€2.71

-15%

€3.19

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: ekranas galax a510, hd6xx užsakymą kabelis, bombonešis baltas juodas, pigūs 6 v baterijos, žavesio daug juvelyrinių dirbinių, jaučiausi eyglass atvejais, kūno silikono suknelė, citroen kilimėlis turėtojas, kūrybos taurė haris.

Medžiaga: PET (plastiko)

Dydis: 15cm * 15cm

Storis: 0,2 mm

Kiekis: 9pcs, 16pcs, 25pcs, kaip jums pasirinkti

Pastaba: Kadangi ši medžiaga yra plonesni ir daugiau iškreipta, ji gali būti naudojamos tik kaip puošmena ir netinka, kaip veidrodis.

【Patarimai】

1. Kai gauna, ten bus mėlyna apsauginė plėvelė ant paviršiaus.Nušveitus nuo apsauginės plėvelės, tai šviesus veidrodis.Prašome nesuteikia mums blogai įvertinti, nes apsauginės plėvelės nėra nuplėštas.

2. Veidrodžio paviršius yra ne pagaminti iš stiklo medžiaga, todėl po ašarojimas išjungtas, apsauginė plėvelė, jums tiesiog reikia tyliai dėkingi.Nereikia, nuvalykite jį, palieskite jį.

3. Po to pasta yra taikomas, kai apsauginės plėvelės ant priekinės pusės yra atidengta, jei tai ne nuplėšti su nagų, jis gali būti lengvai suplėšyti naudojant peilį, adatą ar pan.

Modelio Numeris LCA23188
Specifikacija Multi-piece Package
Kilmės KN(Kilmės)
Klasifikacija Langų Lipdukai
Prekės Pavadinimas ZQCXLD
Temos abstraktus
Scenarijus SIENOS
Modelis Veidrodžio Paviršiaus Sienos Lipdukas
medžiaga Plastikiniai
Stilius Kietas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai