Nauja Reduced price!
Moterų Sporto, Fitneso, Jogos Šortai 2 In 1 Moterų Sporto Šortai Kietas Ponios Sporto bėga Trumpas Sporto Drabužiai, greitas Bėgiojimas shipp

Moterų Sporto, Fitneso, Jogos Šortai 2 In 1 Moterų Sporto Šortai Kietas Ponios Sporto bėga Trumpas Sporto Drabužiai, greitas Bėgiojimas shipp

€9.07

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: p3 ekranas, airplan rc, vaizdo siena, led lauko ekrane, led skydelio ekranas, led ekranas etapas, led lauko skydelis, led ekranas sienos, vidaus led ekranas, ekranas led lauko.

Kvėpuoti Laisvai Moterų Šortai, Lengvas, joga Šortai Patogus Fitneso Sporto Elasti

Visi mūsų paketai >5 usd bus deliveryed Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu----galite patikrinti informaciją, visą kelią, saugiai ir greitai!!!

Dydis:(Dėl matavimo,ten bus 2 su 3 cm paklaida)

Kaip spalva, nes šviesos, ten bus šiek tiek defference su realaus prekių, tikiuosi, jūs galite tai suprasti.

Visos mūsų prekės su aukštos qulity, jums nereikia nerimauti apie tai!!!

Dydis/cm Wasit Klubo Ilgis

S 64 106 24

M 68 110 25.5

L 72 114 26.5

XL 74 118 27.5

PRISTATYMAS

1. Mes atsiųsime prekes per 3-7 darbo dienas po apmokėjimo yra patikrinta .

2. Mūsų nemokamas pristatymas politika yra tik palaiko Kinija paštu, oro paštu ,ir svoris turi būti ne daugiau kaip 2 KG.Prašome atkreipti dėmesį: greitis Kinija Paštu, Oro Paštu, yra lėtesnis nei kitų logistikos, paprastai maždaug 1-2 mėnesių.Taigi, jūs turite laukti ilgesnį laiką, jei jūs nusprendžiate kreiptis nemokamas pristatymas.

3. Jei norite siųsti DHL ir UPS ar kitų logistikos , jūs turėtumėte susisiekti su mumis ir mokėti už laivybos kaina.

4. Kai mes išsiųsti prekes , mes imsimės atsakomybės dėl problemų Kinijoje Muitinės.Tuo tarpu, pirkėjas turėtų atsižvelgti į jo/jos responsibity ant problema pirkėjas tie.

5. Jūs galite atsekti prekes internetu per 1-2 darbo dienas išsiuntus prekes.

6. Prašome patikrinti, ar jūsų prekės pristatymas kurjerių veidą, o jūs gauti.

7. Jei jums rasti savo prekės yra pamestas arba sugadintas pakeliui, prašome susisiekti su laivybos kompanija suteikia įrodyti jums.Po to, mes padėsime jums gauti savo compensatation iš laivybos kompanijos.

DĖMESIO

1.Visas prekes rasite mūsų bendrovė yra geros kokybės, išbandytas ir supakuotas pagal griežtą tyrimą, kol jie yra siunčiami.

Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

2. Mes pažadame jums, kad garantija produkto\ \ 's kokybės yra vieneri metai, ir mes norėtume padaryti, bet repairment nemokamai per tą laiką. (Bet laivybos išmokos turėtų būti mokamos pirkėjai.)

3. Jūsų pasitenkinimas mūsų produktai yra garantija į jav.Jei nesate patenkinti produkto, jums gali grąžinti prekes dėl mainų, tačiau TIK prieš bendraujant su mumis, o klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.

4. Visi parodyti elementus, kurie turi būti geras ir pagal resalable būklės.Vyrų sukeltų defektų nėra garantijų, kaip save kokybės problemą, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

GRĮŽTAMASIS RYŠYS IR VERTINIMAS

Mes visada dirbame su jumis savo džiaugsmu.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums "Teigiamas" .

susisiekite su mumis per "Mano Žinutės", arba "Klausti Pardavėjo Klausimus", prieš išvykstant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.PRAŠOME palieka mums 1, 2, 3-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo Reitingus, nes jie yra lygus neigiamas grįžtamasis ryšys.

Ačiū už jūsų bendradarbiavimą!!

Sportas Tipas Joga
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris Jogos P39
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
medžiaga Medvilnės
Elemento Tipas Šortai
Lytis MOTERIS
Audinio Tipas Broadcloth
Prekės Pavadinimas ifcexe
Spalvos 9 spalvų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai