Nauja Reduced price!
Naujai Bluetooth/WiFi Versija RGBW Šviesos Juostelės+Reguliatorius+Infraraudonųjų spindulių Valdymo+Energijos, skirtą

Naujai Bluetooth/WiFi Versija RGBW Šviesos Juostelės+Reguliatorius+Infraraudonųjų spindulių Valdymo+Energijos, skirtą "Android" ir " IOS " Palaiko Smart Garsiakalbiai

€8.48

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: didelis blizgučiais lankai, "huawei" kabelio tipas v, burbulas gsxr 2007 k7, kostiumas renito kūdikių, atveju 6s skandalas žvaigždės, "pasidaryk pats" karoliukai conectors, radiatorius aušinimo 2011, dodge audinių turėtojas, fox apdailos žiedas.

Nauja funkcija įžanga

1.Vėliau patobulinta "Bluetooth" versija šviesos juostelės+valdiklis suderinamas su "Android" ir " IOS " sistemomis.IOS sistema gali būti valdoma savo APP", ir "Android", gali būti kontroliuojami Dohome APP.

2.Dohome APP "palaiko smart garsiakalbiai, tokių kaip "Amazon" /Xiaodu/Xiaoai, jis taip pat pritaria balsu.

3.Kas daugiau, mes pridėjome naują muziką, ritmą, režimą , tai yra, spalva šviesos ruože bus pakeisti dinamiškai su muzikos ritmą.

4.Šviesos juostelės palaiko strobe, gradientas, šokinėti ir kryžiaus šokti. 16 milijonų true color tolygus reguliavimas, pritaikoma asmeninį žibintai ~

5.Daugiau naujų funkcijų, laukia jums sukurti!

Savybės

Nuotolinis įjungimas/išjungimas prijungtas įrenginys

Paramos tikrinimas realiu laiku prietaiso statusą APP

Paramą planuojama/countdown/kilpa laikas užduotis

Nustatyti įvykio vietą, įjungti/išjungti grupė prietaisų per vieną sąskaitą

Nustatymas scena sukelti on/off kitu prietaisu statuso pokyčiai

Darbai su "Amazon" Echo balso kontrolė

Veikia su "Google" pradinis Asistentas

Veikia su Apple HomeKit

Veikia su Tmall balso kontrolė

Veikia su Xiaomi balso kontrolė

Veikia su "Baidu" valdymo balsu

Veikia su nuotolinio valdymo jungiklis

Balso kontrolė

Ne stebulės reikia, juostos valdiklis gali dirbti tiesiogiai su Alexa " ir "Google" Asistentas.

Jūs galite paversti juostelės šviesos įjungti arba išjungti, nustatyti ryškumą, ir net pakeisti spalvą balsu.

Suteikia šviesos ir spalvų neribotos galimybės - Viskas vienoje WiFi led juostos valdiklis

Lengva įdiegti - Prijunkite maitinimo adapterį ir šviesos ruože į abi puses valdytojo.

Su mercury-free soft PU gel, tai lengva sulenkti šviesos juostelės ir atitiktų jūsų baldus.

"PASIDARYK pats" savo namuose su spalva - 16 milijonų spalvų pasirinkimas, jūsų namuose bus papuoštas, ko jūs norite.

Tegul šviesos srautas prie muzikos - Sujungti savo mėgstamos muzikos, su pažangaus apšvietimo, jausti ritmą, šviesos.

Ji gali nustatyti skirtingus RGB laidas jungiantis.

Valdiklio Parametrų

Laivybos sąraše

Pakuotėje 1:

1*4pin RGBW LED juostelės šviesos valdiklis ("WiFi" ar "Bluetooth" pasirinkite)

1*instrukcija

2 paketas : 1* 4pin RGBW LED juostelės šviesos valdiklis ("WiFi" ar "Bluetooth" pasirinkti) 1*RGBW šviesos juostelė 1* maitinimo šaltinis 1*instrukcija

Pastaba: shell šviesos juostelės turi dvi spalvas, juoda ir balta, vežamos atsitiktinai, ir veiklos yra tos pačios.

Dažna problema: Q: Kaip padaryti, Homekit vartotojai gali naudoti smart garso prietaisų, tokių kaip alexa, Google Asistentas, Tmall Elf, ir Mažai Meilės Klasiokai?Kaip naudoti laiko ir daugiau su DoHome nuskenuokite QR kodą žemiau.Atsisiųsti DoHome APP. (Ieškoti ir atsisiųsti į pagrindines taikymo rinkose)

1. Registruoti DoHome APP abonementą ir slaptažodį.Išgriauti atnaujinti sąrašą ir pamatyti savo išmanųjį įrenginį.Pastaba: telefonas ir " smart LED turi būti prijungtas prie to paties namų WiFi tinklą. 2. Atidarykite meniu viršutiniame kairiajame kampe spustelėkite ant "Prietaiso Valdymas", rasti jūsų prietaise, tada pasirinkite jį ir spustelėkite ant "Prietaisas Privalomas".Pastaba: Jei norite naudoti " smart audio, prašome spausti atitinkamą garso piktogramą ir peržiūrėti vartotojo vadove.Padėti, prašome spustelėkite žinyno parinktį.

Šis prietaisas palaiko tik " IOS " 10 arba daugiau / android 8.0 arba naujesnė.Q: Kai pridedate prietaiso, jei "pop-up" raginimus "jums leidžia app gauti savo vietą", ką aš turėčiau daryti?A: Šis klausimas yra labai svarbus.Prašome spausti "Sutinku" arba "Leisti".Klausimas: Kodėl įrenginio pavadinimas turi būti trumpas?A: Nes tai patogu, balso kontrolės funkcijas, tokias kaip DoHome.Q: Kaip iš naujo nustatyti " smart LED gamyklinius parametrus 1) Maitinimo smart šviesos. 2) išjunkite smart šviesos. 3) kartojamas 3 kartus, LED lemputė lėtai, spalva ateina ne iš raudonos, žalios, mėlynos, tada visada šviesus.Kl: Ką reikia atkreipti dėmesį, kad per platinimo procese? 1. Prašome užtikrinti, kad įranga, mobiliųjų telefonų ir maršrutizatorius yra arti viena kitos per platinimo procese; 2. Prašome užtikrinti, kad slaptažodis maršrutizatorius, kurį įvedėte yra teisinga metu platinimo proceso. 3. Per platinimo procese, prašome užtikrinti, kad maršrutizatorius veikia 2,4 G juostos ir transliacijos funkcija yra įjungta, ir tai veikia ne 11n tik režimu; 4. Per paskirstymo procesą, įsitikinkite, kad maršrutizatorius bevielio ryšio nustatymas šifravimo režimą, WPA2-PSK tipo, atpažinimo tipas yra AES, arba abu yra automatinis. 5. Jei maršrutizatorius suteikia galimybę užmegzti belaidį " MAC "adresų filtravimas per paskirstymo procesą, pašalinti" MAC " adresų filtravimas, sąrašą maršrutizatorius; patikrinkite, ar kelvedis turi ugniasienės funkciją.Jei taip, prašome išjungti ugniasienės funkciją ir pabandykite įrenginį prijungti prie router. 6. Jei tai yra dual-band router, prašome nustatyti skirtingą slaptažodį 2.4 G signalas ir 5G signalas, atitinkamai, arba išjungti 5G signalas, nereikia atidaryti dvejopo dažnio funkcija.

RC Dalys ir Acc ašis
medžiaga Plastikiniai
Atnaujinti Dalys/Priedai Padangos
DYDIS Other
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Nuotolinio Valdymo Pultelis
Transporto Priemonės Tipas Automobiliai
Prekės Pavadinimas Doit.am
Ratų bazė Varžtai
Techniniai parametrai Vertė-2
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Modelio Numeris Kita
Įrankis Prekes Baterija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai