Nauja Reduced price!
12 T smeigtukai +1pc Perukas Stovėti Plaukų Pratęsimo nėrinių perukai Padaryti ir Rodyti Optikos manekenas Manikin Vadovas

12 T smeigtukai +1pc Perukas Stovėti Plaukų Pratęsimo nėrinių perukai Padaryti ir Rodyti Optikos manekenas Manikin Vadovas

€0.47

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: vadovas manekenas, vadovas traukinių, stendas perukas, galvos peruką, barbi galvos peruką, manekenas, gana perukas stovi, mados galva perukas, putų perukas stovi, 2 perukas stovi.

kištuko tipas

pradėti

Už šį siūlymą , jūs gausite: 1 perukas stovėti # juodos spalvos 12 T smeigtukai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 Žvaigždžių, jei esate satified su mūsų prekes ir paslaugas.Klientų aptarnavimas yra mūsų prioritetas, ir, jei esate nepatenkinti mūsų produktai po pirkimo iš mūsų, prašome nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys pirma , mes esame visada pasirengę pasiūlyti mūsų geriausią aptarnavimą už jus, todėl prašome susisiekti su mumis, todėl mes galime jums padėti išspręsti visas problemas, tinkamu būdu.Prašome patikrinti elementus, po to, kai gauti siuntinių, jei esate nepatenkinti su klausimų, prašome don?t naudoti juos ir kreipkitės į mus grąžinimo, Pranešimas: naudojamos ar sugadintų daiktų, dėl savo priežasčių, mes laimėjome?t priimti prekes grąžinimo; pristatymo mokesčiai yra negrąžinami.

1 susisiekite su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų, pavyzdžiui, importo muitai bus prieš siūlymą/pirkti. 2. Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių (krovinio) bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą ?nereikia painioti juos už papildomą siuntimo mokestį. 3. Mes nustatyti skirtingas kainas įvairių sričių, kurios tikrai gali sutaupyti savo išlaidas, kiek įmanoma. 4. Prašome, įsitikinkite, kad mums pateikti teisingą, tikslią ir išsamią pristatymo Adresą (vardas, pavardė, telefono numeris ir adresas yra būtina)

1 .Visi straipsniai yra sandėlyje ir siunčia jums kuo greičiau jūsų mokėjimo gavimo.

2 atminkite, kad nupirktos prekės savaitgaliais ir švenčių dienomis išsiunčiamos kitą darbo dienų.

3. Prašome nurodyti savo reikalavimus, tokius kaip spalvų, pakuotės, kištuko tipas ir pan., ne www.butautu.lt Prekybos Vadybininkas ar laišką, kai jūs atlikti mokėjimą.

4. Mes NEGALI būti atsakinga už vėlavimą, nes vežėjas netinkamo tvarkymo, muitinės atidėti, arba bet kokių kitų aplinkybių, nepriklausančių nuo mūsų kontrolės.

5. Dėl muitinės formalumų, paketai siunčiami į rusų/Brazilija gali užtrukti daugiau dienų.Pakuočių laikomi muitinės įstaigai, mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už šį klausimą, nes tai, kaip vietos politikai eina, prašome suprasti.

6. Mes ne laivo į Argentiną.

1. Mes priimame mokėjimus pay-pal, per sąlyginio Deponavimo, Vizos, Money bookers ir "Western Union".Jei norite atsiskaityti kitais būdais, nedvejodami kreipkitės į mus.

2. Pirkėjas turi siųsti mokėjimą, taip greitai, kaip įmanoma, ir tada mes galėtume siųsti elementą, jums laiku.

3.Iš viso Mokėtinos Sumos yra Galutinė Aukciono Kaina be pristatymo mokesčio.

4. Jeigu jūs nesutinkate, kad mūsų politika ir pristatymo kaina, nereikia pasiūlymą.

5. Prašome atlikti mokėjimus ir pateikti mums Patikrinti, pristatymo adresą, kaip greitai, kaip įmanoma, siekiant gauti greitas aptarnavimas.

Prašome nedvejodami susisiekite su manimi, kai jūs turite klausimų apie mokėjimo mokėjimo.

1.Esame profesionalus gamintojas ir profesinės tiekėjas 100% žmogaus plaukų priauginimas, salonas žirklės, salonas įrankis, plaukai garbanoti įrankiai, plaukų priežiūros priemonės pratęsimo, mada, plaukų aksesuarai ir kiti grožio produktai.

2.Mes galime pasiūlyti individualų gamyba, atitiks jūsų specialusis reikalavimas.

3.Mes teikiame geriausias paslaugas visiems mūsų klientams!

kištuko tipas

Kilmės vieta Zhejiang, Kinija(Žemyninė)
Modelio Numeris drobė galvos stovi
DYDIS black
Elemento Tipas Perukas Stendas
Kiekis Savininkas
medžiaga pe
Švinas laikas 2-3 darbo dienos
Spalva juoda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai