Nauja Reduced price!
RANKOS Teensy 3.2 ir kolektoriaus Plėtros Valdybos Modelis nr. 2756

RANKOS Teensy 3.2 ir kolektoriaus Plėtros Valdybos Modelis nr. 2756

€23.64

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: linijinis daviklis, arduino breadboard, grandinės juosmens, teensy 40, hak5, losjonas pakuotė, teensy 2.0, arduino teensy, žudikas wifi, breadboard solderless.

Teensy 3.2 yra mažas, breadboard-draugiškas plėtros taryba sukurta Paulius Stoffregen ir PJRC.Teensy 3.2 atneša mažą kainą " 32 bitų ARM Cortex-M4 platforma, mėgėjai, studentai ir inžinieriai, naudodami pritaikyta versija Arduino IDE (Teensyduino) arba programavimo tiesiogiai C kalba.Teensy 3.2 yra atnaujinti daugiau 3.1! Teensy 3.2 pakaitala atnaujinti 3.1 ir gali paleisti bet eskizai skirta 3.1.

Ši naujausia versija, tai visiškai USB microcontoller plėtros sistema dabar suteikia daugiau galingas 3.3 V reguliatorius , taip pat sutinka, plačiau įtampos įėjimo diapazonas .Ši lenta turi tokį patį dydį, formą ir lydinčioje taip pat pilną suderinamumą su visomis apsaugomis ir add-on lentos numatyta Teensy 3.1, plius dvigubai "Flash" atmintyje kaip Teensy 3.0.

Kibkime į darbą!

Atkreipkite dėmesį: Teensy 3 " ir " 2 " nėra oficialiai Arduino-prekės ženklo produktus.Nors Teensyduino IDE buvo pritaikytas taip, kad daug paprasta, Arduino projektai bus dirbti su Teensy, vis tiek bus daug bibliotekų ir skydai, kad bus dirbti su šiuo prietaisu!Jei esate naujas į mikrovaldikliai, siūlome vyksta su klasikinės Arduino UNO, nes visi Arduino projektai, pateikiami pavyzdžiai ir bibliotekos dirbs su juo.

Kai antraštės yra įdiegta jie gali būti montuojami į 0.6" wide lizdai

Techninės Specifikacijos: 32 bitų ARM Cortex-M4 72MHz CPU (M4 = DSP plėtiniai) Čia yra Freescale nuorodos vadovas lustas (įspėjimas 1227 puslapiai), taip pat Datasheet ir Vartotojo Vadovą! 256K "Flash" Atminties, 64K RAM, 2K EEPROM 21* Aukštos Rezoliucijos Analoginiai Įėjimai (13 bitai naudojami, 16 bit hardware) 34* Skaitmeninis I/O Pins (21 pasidalino su analoginis) 12 PWM išėjimai 1 12-bitų DAC išėjimo 8 Laikmačiai intervalais/vėlavimo, atskirai nuo PWM USB skirti DMA atminties perdavimų miesto 3 UARTs (serijos uostai), SPI, I2C, I2S, IR moduliatorius I2S (aukštos kokybės garso sąsaja) Realaus Laiko Laikrodis (su vartotojo nauda, 32.768 kristalų ir baterija) 16 bendrosios paskirties DMA kanalai (atskirai nuo USB) Palieskite Jutiklio Įėjimai

Kilmės KN(Kilmės)
Sąlyga naujas
Modelio Numeris Teensy 3.2
Tipas Įtampos Reguliatorius
Darbinė Temperatūra 1-100
Prašymas Kompiuteris
Išsklaidymo Galia 2
Maitinimo Įtampa 1

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai