Nauja Reduced price!
Ansheng NAUJOS Pagrindinės plokštės Plokštė Flex Kabelis Juostelės Ryšys Valdybos Xiaomi Redmi 2 Pastaba mobilusis Telefonas

Ansheng NAUJOS Pagrindinės plokštės Plokštė Flex Kabelis Juostelės Ryšys Valdybos Xiaomi Redmi 2 Pastaba mobilusis Telefonas

€2.00

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: xiaomi mi sumaišykite plokštė, xiaumi redmi 6 plokštė, atsarginės dalys xiaomi redmi 3 pro pagrindinė plokštė, xiaomi redmi 4 pastaba plokštė ebay, xiaomi redmi regbis, xiaomi redmi note4 plokštė, xiomi redmi 3s plokštė, xiaomi mi4i plokštė, xiaomi korinė plokštė, xiaomi redmi pastaba pakeisti plokštė.

Aprašymas: 1. Didelius kiekius sandėlyje. 2. Patikrintas prieš pristatymas ir 100% 3. Puiki paslaugas po pardavimo. 4. Ateina su pretective plastikinį maišelį ir saugaus pakavimo. 5. Mes pack kiekvieną elementą, atidžiai ir padaryti juos geros būklės, 6. Ji yra naudojama pakeisti savo negerai, sugadintas, krekingo flex kabelis 7. Prašome palikite mums tikslią jūsų vardas, pavardė (ypač pirkėjas iš RU) ir Telefono Numeris. , kai jums užpildyti jūsų informacijos kaip pirkėjui, taip, kad kurjeris gali pristatyti savo daiktus, laiku ir lengvai.

Pakuotė:

1pcs* flex kabelis FPC

Šiltas pranešimas: Mūsų parduotuvė parduoda visus produktus, kurie turi kokybės garantija.Neteisingas naudoti produktus, ir gali teikti neišmatuojamą žalą į savo prietaisą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku.Atsiliepimų: 1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mūsų verslo plėtrai. 2.Jei jums, kaip ir mūsų daiktų,teigiamai įvertinti yra labai vertinama ir ačiū už jūsų paramą.

Modelio Numeris Redmi 2 pastaba
Prekės Pavadinimas ansheng
Dizainas BARAS
Suderinamos Prekės Kita

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai