Nauja Reduced price!
Už Freescale MPC5744P Plėtros Taryba

Už Freescale MPC5744P Plėtros Taryba

€339.09

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: fm siųstuvas mobile, paprasta fm siųstuvas, daug fm siųstuvas, kompaktiškas fm siųstuvas, signstek fm siųstuvas, avto fm siųstuvas, porodo fm siųstuvas, fm telefono siųstuvas, vietos fm siųstuvas, tellur fm siųstuvas.

Chip savybės:

Specializuota Naujų Energijos Transporto priemonių Įgyvendinimo Funkcinė Sauga (ISO 26262/ASIL-D) Magistrantūros Kontrolės Dizaino lustas gali būti naudojamas kaip transporto priemonės valdytojas VCU, akumuliatoriaus valdymo sistema (BMS), variklio valdiklis MCU.Elektroninių Hidraulinis vairo Stiprintuvas (EHPS), Elektrinis vairo Stiprintuvas (EPS) ir oro Pagalvė Programų Ir kitų pagrindinį valdymo lustai.Jis yra pagrįstas 32-bitų MCU Galios architektūra yra sukurti taip, kad atitiktų griežtus reikalavimus, nustatytus ASIL D-lygis specifikacijas.Dabartinius Veiksmus NXP pagrindinis stumti, Galingas, bet taip pat ir didžiausią vartotojų skaičių, mikroschema, tačiau taip pat ateities Penkerių metų pagrindinio žetonų.Aukštos kokybės e200z4d, dual core, core dažnis yra iki 200 MHz.Įterptųjų Slankiojo kablelio Bloko veiklą, Vieno maitinimo įtampa: 3V~3.6 V.Aplinkos temperatūros diapazonas: nuo -40 ~125. 144 pin LQFP paketo 2.5 MB Flash, 384KB SRAM Trys 6-Kanalų Universalus eTimer Vienetų Du FlexPWM vienetų, Keturi 16 bitų kanalų vienam modulis Du LINFlexD kanalai, LIN ir UART gali būti įjungtas naudoti 3-4 DSPI kanalus, Tris FlexCAN Kanalo, 64 Žinutė Buferiai FlexRay modulis su 2 kanalais, 64 žinutė buferiai ir iki 10 Mb/s duomenų perdavimo sparta 32 Kanalo eDMA Valdytojas Keturis 12-bit analog-to-digital converters (ADCs) 16 įvesties kanalai Dviejų skersinių Sukelti Vieneto (CTU), kurie gali sinchronizuoti ADC su laikmačiu ir PWM, speciali funkcija, variklio valdiklis SIL3/ASILD Naujoviškus Saugumo Koncepcija: koja kojon Režimą ir Nesėkmės Saugos

Funkcinės savybės plėtros taryba: Core lustas modelis: SPC5744p, 144-koja QFP paketą.Standartinis 40MHz kristalų laikrodžių osciliatoriai, maksimalus pagrindinio dažnio iki 200MHz. 1 pavieniai 12VDC Įvesties lizdas; borto LM2596-5 Maitinimas: DC-DC Converter& AMS1117-3.3 Galios Keitiklis Veiksmingam Įrangą Laive 5 V Ir 3,3 V Maitinimo įtampa. 3 atskirų LED lempa valdoma IO periferiniai įrenginiai, taip ir yra. 1 atskiras indėlis. 2 A potenciometras, kaip analoginis įvesties Kanalą. 2 kelių GALI Autobusų, naudojamų jumper perjungimo taip ir yra. 2 kelių SCI Nuoseklųjį prievadą, Naudoti jumper perjungimo taip ir yra. 2 kelių LIN Sąsaja, Naudoti jumper perjungimo taip ir yra. 1-taip, FlexRay sąsaja 1 Penkerius aparatūra, reset mygtukus, užtikrinantys stabilų išorės RESET Signalas. 1 14 adatų standartas JTAG modeliavimo derinimo sąsaja naudojama sistemos derinimo ir programų parsisiuntimas.Adata yra sudarytas iš beveik iki taško, kur adata yra sudarytas iš.MCU visą kaiščiai yra sudarytas iš vartotojams išplėsti savo programas.

Plėtros Taryba Siunta Sąrašas:

Priedai 1: MPC5744p Plėtros Valdyba (jei jums reikia debugger, prašome nusipirkti kita)

Aksesuarai 2:12v Reguliuojamas Maitinimo blokas

Techniniai duomenys-schema-įprastas, transliacija:

Kontrolinis Kodas yra toks atvejis.Serijos derinimo asistentas taip ir yra.Plėtros valdybos schema Šiuo atveju.Vystymosi Aplinka S32 IDE Šiuo atveju.Duomenys Instrukcija ir informacinius Dokumentus, Tai yra atvejis.

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas FM Siųstuvas
Prekės Pavadinimas MLLSE

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai