Nauja Reduced price!
Vandeniui atsparus pirštų Atspaudų Smart Užraktas Keyless Spynos, Durų Langelį Maišelį USB Įkrovimo Užraktas SP99

Vandeniui atsparus pirštų Atspaudų Smart Užraktas Keyless Spynos, Durų Langelį Maišelį USB Įkrovimo Užraktas SP99

€13.81

-22%

€17.93

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: durų užraktas, pirštų atspaudų, tuya kabineto užrakinti, zmodo smart doorbell, mijia smartlock, pirštų atspaudų skaitytuvas, pirštų atspaudų skaitytuvas usb, sezamų smart lock, secur durų užraktas, vandeniui atsparus pirštų atspaudų smart lock, užrakto smart.

Vandeniui atsparus pirštų Atspaudų Smart Užraktas Keyless Spynos, Durų Langelį Maišelį USB Įkrovimo Užraktas SP99 Aprašymas: Savybės:

1. SMART pirštų ATSPAUDŲ SPYNOS: NE app,JOKS klavišas,NE "bluetooth".Draugiškas su vaikais ir vyresnio amžiaus, jūsų pirštas yra raktas, kuris atbaido vagis kreko kodas.Nereikia nerimauti apie prarasti raktą ar slaptažodį, tai žinoma, kad vagis, nes jie negali gauti pirštą.

2. Patogioje&Greitai išlaisvinti: Jūsų pirštų yra jūsų raktas iki 10 pirštų atspaudai gali būti saugomi.

3. Ilgainiui trukmė: Visiškai įkrautas už 1 val., budėjimo apie 4 mėnesius, Jei jūs tik naudoti pirštų atspaudų užraktas porą kartų per dieną, baterija gali trukti vieną mėnesius.Kai jis baigsis baterijos, ji nustos veikti.Šiuo metu, jums reikia tik prijungti maitinimo, Ji ir toliau dirba.

4. Išplėstinė pirštų Atspaudų Užraktas: užrakto spintelę priima advanced pirštų atspaudų identifikavimo mikroschema ,Greitai atrakina 0,5 sekundės.Ji gali surinkti 2 administratoriai ir iki 10 pirštų atspaudai iš viso,lengva naudoti.

5. Platus Naudojimas: Patalpų spynos yra geriausia naudoti kaip mokyklos Spintelės užraktą ir sporto salė lock, tinka lagaminai, krepšiai, rankinės, mokyklos rūbinės,baldai, spintos, dviračių ir kitų daiktų, kad jūs norite apsaugoti,teikiant Pagrindines apsaugos ir apsaugos nuo vagystės.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Tipas: smart pirštų atspaudų užraktas

Paramos 360degree savavališkai kryptimi stumti tipo pirštų atspaudų atpažinimo

Pirštų atspaudų atpažinimas: 72*64 matricos Jutiklis

Pirštų atspaudų atpažinimo rezoliucija: 508DPI

Gali leisti išlaisvinti pirštų atspaudai: 10 grupių

ESD: +/-12kV oro, +/-8kV kontaktai

FRR: naudojimo Instrukcijos:

1. Numatytasis du (1 ir 2) pirštų atspaudai užraktas yra administratoriaus, pirštų atspaudų ir kitų 3-10 pirštų atspaudai turi būti įgaliotas administratorius, kol jie gali būti įrašytas.

2. Jokių pirštų atspaudų, gali atrakina, kai nėra pirštų atspaudų yra nustatyti.Kai pirštų atspaudų yra nustatytas, pirštų atspaudų negali būti atrakinta be leidimo.

3. Laikykite savo pirštus sausa, kai nustatymo.Rekomenduojama, kad kiekvienas vartotojas nustatykite dviejų skirtingų pirštų atspaudų, pvz., vienu pirštu kiekvienam iš kairės ir dešinės rankos.

4. Po nustatymas yra baigtas, prašome patikrinti įgaliotas pirštų atrakina operacija.

Baterija išsikrauna signalizacijos / įkrovimas:

1. Kai baterija baigia išsikrauti, pirštų atspaudų užrakto bus "flash" 10 sekundžių kiekvieną kartą, rodo, kad ji turi būti mokama.

2. Galima krauti per "Android" Universal " Micro USB įkrovimo kabelis, kuris trunka apie 1 valandą visiškai įkrauti.

3. Maksimalus budėjimo laikas gali būti iki 6 mėnesių po visiškai nemokamai, tačiau ji vis dar yra rekomenduojama patikrinti baterijos būseną reguliariai.

4. Jei pamiršote jį įkrauti, baterija senka ir spynos liks uždaryti, kad jūsų turtas saugus.Šiuo metu, nemokamai spynos (parama mobiliojo galia spartusis įkrovimas), galite iš karto atrakina iki pirštų atspaudų.

Komplektą Sudaro:

1 x lock

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai