Nauja Reduced price!
Kalėdų Kojinės Prabanga Kabelis Megzti Asmeninį Gyvulių Šeimos Šventė Kalėdos Šalis Apdaila

Kalėdų Kojinės Prabanga Kabelis Megzti Asmeninį Gyvulių Šeimos Šventė Kalėdos Šalis Apdaila

€9.48

-19%

€11.84

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: johnny nuodėmes svetainėje, ford focus mk2 rūkas, džersis noel neklijuotinė, "johnson controls" hq, johnny medvilnės kelnės, "johnson controls" ac, džersis paypal žolės, džersis apranga moteris, lempos žibintuvėlis, nitecore.

Į mezgimo kūnas naudoja baltas pliušinis dirbtiniais odos, rankogaliai pridėti šiluma ir prabangos savo šventės dekoracijas.

Aukšta kokybė: pasirinkite mezgimo, neaustinės medžiagos, flanelė ir kitų užpildų, jokių odos sudirginimo, ilgalaikio ir daugkartinio naudojimo.

Lengva pakabinti: yra 7,62 cm pakabos žiedas viršuje, apyrankės, pagaminti iš flanelė, užtenka pakabinti saugiai.

HOLIDAY & SEZONAS DEKORAS: Prabangus, raudona ir balta stiliaus kojinės pritraukti dėmesį jūsų šventė svečiai, ir suknelė jūsų namų giliai šventinę atmosferą.

Nepamirškite iš anksto: Megzti Kalėdų kojinės turi pakankamai vietos saugoti mažų dovanos, saldainiai, šokoladiniai saldainiai, dovanėlės, dovanų kortelės, oro, žaislai, Kalėdų dekoracijos ir kt.Tai puiki Kalėdų dovana šeimai, ir draugams, ir gali sukurti maloniais prisiminimais.

Spalva: raudona + balta

Medžiaga: neaustinis audinys + flanelė

Dydis: 18x40x22cm

Pakuotės Turinys:

2 * Kalėdų kojinės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai