Nauja Reduced price!
H2489 diamond 5d,laisvas deimantų tapyba,diamond siuvinėti Klasikinis raudonas klasikinis automobilis

H2489 diamond 5d,laisvas deimantų tapyba,diamond siuvinėti Klasikinis raudonas klasikinis automobilis

€3.52

-49%

€7.03

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: juostele automobilių italijos "fiat 500", automobilių karšto "fiat 500", tapyba numeriais, "fiat 500", "pasidaryk pats" modelis "fiat 500", ecran "android" fiat 500", paramos diamond tapybos led formatas a3, fiat klavišą diamond, automobilių dokumentų aplanką "fiat 500", automobilių raktų pakabukas silikono "fiat 500", mini automobilių pink "fiat 500".

Mieli draugai, dėkojame, kad perkate deimantų siuvinėjimo mūsų parduotuvėje,mes pakuotės gerai burbulas maišelį ir įdėti į gražus dovanos ,tada pristatyti jums greitai!!!

FUNKCIJA

Dydis:siūlome jums pasirinkti didesni, nei 30x40cm,didesnius geriau išdėstymas

* Gamintojas :YIKEE diamond tapybos kryželiu

* Vardas :5D kvadratiniu diamond dažymo rinkinys

* Kiekvienas rinkinys apima :priemones(gręžimo pen,gręžimo purvo ir pincetu),gręžimo maišelį ir drobės bazės

* Pareigos :Diamond tapyba yra naujas karšto hobis jaunesnio ir vyresnio amžiaus,jūs galite gauti išleidimo slėgio ir įgyti sėkmingai prasme per

todėl deimantų tapyba,ir tada rėmo jį papuošti jūsų namus.Tai taip pat gera veikla, vaikai ir tėvai kartu.PRISIJUNKITE PRIE MŪSŲ!Būti menininku su YIKEE ~~~Daugiau nei 5000 nuotraukų mūsų parduotuvėje galite pasirinkti

1.Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?Mes gamyklos-tiesioginis pardavimas.Didmeninės ar mažmeninės prekybos,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba,mes galime pasiūlyti nuolaidą ,ir mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 2.Kaip aš galiu sekti mano sklypo?Jūs galite sekti savo sklypo apie flollowing svetainę, naudodami savo sekimo numerį: 17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 3.Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą. 4.Apie mūsų deimantų spalvų.Kuo didesnis dydis, tuo labiau spalva. 5.Baigė tapybos bus lygiai toks pats, kaip ir mūsų originalaus paveikslėlio ?Ten bus spalvos skirtumas, kai deimantų gamybos,bet mūsų dizaineris padės išbandyti viską, kad jūsų nuotraukos geresnis, taip pat turės dydis (1-2cm)skirtumą drobės. 6.Kaip tai padaryti, jei mums trūksta deimantų?Mes turime 20-30% daugiau deimantų į kiekvieną paketą, mes turime geros kokybės kontrolė, jei jums trūksta rasti deimantai,mes galėtume išsiųsti jums nemokamai.Susisiekite su mumis žinute, ar trademanager.

H2489 diamond 5d,laisvas deimantų tapyba,diamond siuvinėti Klasikinis raudonas klasikinis automobilis

Įklijavimo Srityje Pilnas
Naudoti Paveikslai
Išorinės Pakuotės burbulas krepšys
Spalvų skaičius 1-30
Forma Atskiras
Deimantų dydis 2.5*2.5 mm
Diamond Tipas Aikštėje Diamond Pilnas
Modelio Tipas automobilis
Klijai Adhension Stiprus stick
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Pavadinimas diamond tapyba
Audinio Tipas HD Klijuotė
Įrankiai gręžimo tašką pen, gręžimo lėkštės,gręžimo purvas.
Nuotraukos Dydis HD Klijuotė
Naudojimas nemokamai diamond tapyba
Deimantų Kiekis 15-30% daugiau kiekis
Rombo Formos Aikštė
Rėmas No
Stilius diamond siuvinėti Saulėlydžio Delfinas
Prekės Pavadinimas YIKEE
medžiaga Derva

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai