Nauja Reduced price!
Metalo Žiedas Tuščiaviduriai Aukso Siūlų Kamuolys Pearl Nuleisti Hoopas Auskarai Stilingas Ausų Papuošalai Moterims JL

Metalo Žiedas Tuščiaviduriai Aukso Siūlų Kamuolys Pearl Nuleisti Hoopas Auskarai Stilingas Ausų Papuošalai Moterims JL

€1.70

-40%

€2.84

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: circon auskarai moterims, perlų žiedas sidabro, stelling aukso hoopas auskarai, aukso hoopas earlings, žiedas, auskarai šiuolaikinės, auskarai setfor moterims, ausis, quilter valdovas, dreamcarnival1989, pataya naujas mados.

Metalo Žiedas Tuščiaviduriai Aukso Siūlų Kamuolys Pearl Nuleisti Hoopas Auskarai Stilingas Ausų Papuošalai Moterims JL Prekės Specifikacija:

Savybės:

Šie apakinti dizainas ne tik atskleidžia temperamentas puikus blizgesį sviecia išvaizdą jūsų grožį.puikiai tinka moterims.

Pagamintas iš aukštos kokybės Lydinio , apsisaugoti nuo alergijos ar odos sudirginimo ir leidžia jums dėvėti juos kasdien.

Tuščiaviduris kamuolys tabaluoti dizaino ir apvalios formos tabaluoti , Prabangus Klasikinis stilius ir mada.rodyti Unikalų mados jaustis.

Suteikti jums aukščiausios kokybės medžiagos ir meistriškumo

Puiki dovana Kalėdų Diena, Gimtadienis, Valentino Diena, Vestuvės, Padėkos Diena, Motinos diena ir pan.Suteikite sau ar tą ypatingą žmogų, su šiuo nuostabiu stud auskarai.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Dydis: 5.5x3.5x1cm

Medžiaga: Alloy

Svoris: 13.7 g

Komplektą Sudaro:

1 pora auskarai

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

medžiaga Metalo
Metalų Tipas NĖRA
Prekės Pavadinimas luxfacigoo
Lytis MOTERIS
Modelio Numeris 264880
Stilius Madinga

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai