Nauja Reduced price!
ZGZJYWM Naujas Juodas /Raudonas Vynas Mens Suknelė Nėriniai-Up Oxfords Pažymėjo Tne natūralios Odos Vestuvių Mens Verslo, Darbo Batai

ZGZJYWM Naujas Juodas /Raudonas Vynas Mens Suknelė Nėriniai-Up Oxfords Pažymėjo Tne natūralios Odos Vestuvių Mens Verslo, Darbo Batai

€61.61

-40%

€102.69

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: shirt mens paprasto batai, vyrai suknelė kelnės, vyrai leopard suknelė bateliai, kelionės suknelė bateliai, vyrai baseinas batai, vyrai kambariniai batai, vyrai suknelė batų stilių, tiulio suknelė bateliai, pastebėtas suknelė bateliai, gėjų suknelė bateliai.

P acking procesas

Normalus įpakavimas :1 vnt prekės kortelę maišelis ,wraped oro burbulas popieriaus , tada įdėti į oro burbuliukų maišelį pristatymas .

2. Custom įpakavimas : priimtas , pls susisiekti su mūsų aptarnavimo personalas.Pagal užsakymą pakavimo ,ačiū !

P ayment

1.www.butautu.lt priimti šiuos mokėjimo būdus:

Visa ,Mastercard , QIWI , "western Union" ir TT(banko pavedimu)

2. mes taip pat priimame paypal.prašome susisiekti su manimi.

3.Pirkėjas apsaugoti :

www.butautu.lt tik išleisti mokėjimo mums patvirtinę pristatymą jūsų užsakymą.

F ast pristatymas

1 - Mes laive visi mūsų daiktai visame pasaulyje singapūras paštu arba kinija paštu, taip pat, jei jums reikia, mes galime išsiųsti juos į jūsų EMS, DHL ar, bet tokiu būdu, mes mokestį, kai kurie pašto.

Prekės bus siunčiamos iš po svetainė vertify mokėjimo per 24 valandas .kartais tai gali užtrukti iki 4-8 savaites, dėl griežtų pasirinktinį patikrinimą.

2 - Produktai yra siunčiami adresu pateikė savo Paypal.Įsitikinkite, kad jūsų Adresas yra teisingas.jei norite pakeisti kitu adresu, pls siųsti man pastaba prieš arba tuo momentu, kai jūs padaryti sumokėti.Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresai.

3 - Laivybos laikas

Laivybos Būdas

Pristatymo Laikas

kinija Paštu, oro paštu

15-50 darbo dienas

singapore post

15-60 darbo dienas

ePacket (JAV)

15-30 darbo dienų

EMS / DHL / Fedex / TNT

7-15 darbo dienų

F eedback

1 - Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, thank you so much !!

2 - jei esate nepatenkinti savo prekes.prašome don ' t leave me blogų atsiliepimų.prašome susisiekti su manimi bet kuriuo metu.aš pažadu, aš galiu išspręsti bet kokią problemą už jus.

A fter-garantinis aptarnavimas

1-jeigu yra tam tikrų problemų su savo produktą ,prašome susisiekti su manimi bet kuriuo metu ,aš pažadu, aš galiu išspręsti bet kokią problemą už jus

2-Mes siūlome grąžinti pinigus ar naujas punktas mainų jums,jei produktas turi visus kokybės problema, arba, jei nesate patenkintas savo produktą.

3-jei pristatymo laiko užtrukti daugiau nei Įsipareigojimo laiko, Nereikia atidaryti ginčų .aš galiu ją išspręsti už jus.Ir jeigu paketą atidėtas galiu pratęsti pateikimo laiką.

Kojų Formos Pažymėjo Tne
Sezonas Pavasario/Rudens
Padas Medžiaga Guma
Batviršio Medžiaga Natūralios Odos
Prekės Pavadinimas ZGZJYWM
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Viršutinis-Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Tipas Kietas
Pritaikymas Tinka didesnis nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
Modelio Numeris ghsjj
Batai Tipas Oxfords
Pamušalas Kiaulių Suede
Vidpadžio Medžiaga Guma
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai