Nauja Reduced price!
KEYECU Pakeitimo Atnaujintas Foding Nuotolinio Rakto Pakabuku 3Button 433MHz

KEYECU Pakeitimo Atnaujintas Foding Nuotolinio Rakto Pakabuku 3Button 433MHz " Ford Fiesta, Fusion Susisiekti Su FO21 Peilis

€10.61

-15%

€12.63

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: ford mondeo 3, ford pagrindiniai tranzito, pagrindiniai mondeo, fiesta mk7, escape klavišą, atveju ford transit, ašmenys ford, ford mondeo, FORD, ford fiesta.

Pakeitimo atnaujintas lankstymo imobilizavimo nuotolinis raktas su baterija ir elektronikos įdiegta 433MHz

su arba be chip neprivaloma. 3 Mygtukus, Užrakinti, Atrakinti Ir Paleisti.Pūko FO21 Peilis.Tinka šioms transporto priemonėms: Fiesta " – 2001 – 2010 m. Sintezė – 2001 - 2012 m. Transit Connect – 2007 - 2013 M. Programavimo Nuotolinio valdymo pulteliu.Programavimo naują Nuotolinio Rakto (Nuotolinio valdymo Funkcija tik, Ne pradžios !!!!!!!!!!) Jūs galite padaryti sau 2 minučių, po paprastas procesas toliau.Keletą programavimo variantai gali būti rasti internete, ir gali užtrukti kelias eina gauti darbo, Bet atkakliai ir jis bus dirbti.Susieti klavišą su " Ford Valdymo Modulis (BCM) yra keletas žingsnių, kuriuos reikia atlikti. 1. Patekti į transporto priemonę ir įsitikinkite, kad visos durys yra uždarytos ir užrakintos. 2. Įdėkite seną raktą į užvedimo raktelį. 3. Pasukite raktą į 1 padėtį. Pasukite raktelį į padėtį 0 4 ar 5 kartus. 4. Tada paspauskite atrakinimo mygtuką.Gali būti be varpelių iš automobilio. 5. Patikrinkite, ar nuotolinio darbai.Nereikia PIRKTI, JEI nesate TIKRI, kad minėti žingsniai, Ford prekiautojų NEBUS jums padėti tai!THATS IT, savo naują apversti raktas yra dabar programuojamas centrinis užraktas, ir gali pradėti savo automobilį :) Pagrindiniai Prekiautojai bus NE programa antrinėje rinkoje klavišus, kaip jie tik galėtų programa originali, dėl kurių ribota programinės įrangos galimybes.Ir Nereikia Nerimauti, Ketina Garažai Gauti Tai padaryti, Kaip Jums Bus Tik Būti Eikvoti Savo Laiką Ir lėšas.

R/C Funkcija Su
Kitos Dalies Numeris F021 Peilis
Prekės Pavadinimas Keyecu
Pritaikymas No
Gamintojas Dalies Numeris 433Mhz
Medžiagos Tipas ABS
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Kinija
Mainų Dalies Numeris Atnaujintas Foding Nuotolinio Valdymo Raktas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai