Nauja Reduced price!

"Bluetooth" ausinių Muzikos Kalėdų Bžūp Vyrų, Moterų Žiemos Megzti Skrybėlę, Rankų Kepurės Pastatytas Mikrofonas bluetooth " laisvų rankų įranga

€14.24

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dj kaukė, marshmello kaukė, senis besmegenis, hat muzika, christma, marshmello, belaidžio headphon, Bluetooth Ekrano Užsklandą, "bluetooth" headphon, dj zefyrą.

Patarimai:

Sveiki atvykę į parduotuvę, linkiu jums laimingų apsipirkti.

* Jei jūs norite didelio amoun t, p nuomos susisiekite su mumis.Mes galime jums pasiūlyti daugiau patrauklus ir w holesale kainą!

*Jei numatoma gavimo laikas baigiasi, bet jūs vis tiek negaunate ji.Prašome susisiekti su mumis pratęsti laiką.Kaip netikėtų priežasčių, gavimo laikas kartais gali būti vėlavimas, prašome pirkti prekes atsargiai.Ačiū jums už didelę paramą.

*Mieli rusijos draugai, prašome palikti mums savo vardą, pavardę, perkant, laikantis rusijos Politikos, ačiū!

Įvairių spalvų yra įvairių stilių

Originalus produktas nuotraukos bus teikiama visiems klientams.Prekės bus išsiųstos per 72 Valandas po to, kai mokėjimo operacija, tai turėtų būti darbo dienos, šventės, išskyrus.Mes siūlome didmeninėmis/drop laivyba, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas.

Prašome palikite mums savo vardą ir pavardę.Prašome palikite mums teisingą adresą, įskaitant Butas, Gatvės, Miesto, Regiono ir Šalies nekilnojamojo objekto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl kampą ar lengvumo.Ačiū už jūsų supratimą

Jei reikia, mes grąžinsime jums gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotė su visais priedais ir įtrauktų komponentų.Prašome kreiptis grąžinti, arba grąžinti pinigus per 30 dienų grąžinti jį ir 7 dienas susisiekite su mumis nuo punktas buvo gautas, kitaip, laikoma, kad prekės buvo priimtas.

Jei kas nors nepatenkintas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą ar ginčo grįžtamojo ryšio, manome, kad galėtų rasti geriausią sprendimą patogiu būdu.Padėkoti jums už didelę paramą, Tai yra labai dėkingi, kad savo anksti patvirtinimo gavęs elementus.Šiluma sveiki atvykę į atostogas, 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti elementus.Ačiū

Have a great day ir džiaugsmingai pirkinių!!!

Funkcija 1 Kalėdų "bluetooth" laisvų rankų įranga Bžūp
Funkcija Bendra Ausinių
Jautrumas 110±3dB
Aktyvus Triukšmą Slopinantis taip
Garso Valdymas taip
Funkcija 5 Įmontuotas Mikrofonas
Funkcijos 7 su mic ausinės
Stilius Ekrano užsklandą
Valdymo Mygtukas No
Jungtys NĖRA
Kištuko Tipas belaidžio
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Prekės Pavadinimas WishLotus
Paramos Apt-x No
Funkcija 3 "bluetooth" muzikos skrybėlę
Funkcijos 2 krauti per USB laidą
Funkcija 4 Laikyti šiltai mezgimo "Bluetooth" muzikos ausinių
Vocalism Principas Dinamiškas
atsparus vandeniui No
Komunikacijos belaidžio
Linijos ilgis NĖRA
Yra bevielis taip
Funkcija 6 ausinės ausinių
Modelio Numeris WM2 Kalėdų "bluetooth" laisvų rankų įranga Bžūp
Su Mikrofonu taip
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20-20000Hz
Atsparumas 36Ω
Parama Atminties Kortelės No
Paramos PROGRAMĄ No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai