Nauja Reduced price!
2020 Naujas Elegantiškas Šviečia Dusty Pink Visiškai Rankų darbo Peals Duobute Seksualus Backless su Bžūp Ilgai Tiulio Šifono Linijos Prom Dresses

2020 Naujas Elegantiškas Šviečia Dusty Pink Visiškai Rankų darbo Peals Duobute Seksualus Backless su Bžūp Ilgai Tiulio Šifono Linijos Prom Dresses

€210.24

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: k prom dress, vienuolė prom dress, hel prom dress, promenadzie suknelė tu, promenadzie suknelė vyras, slutty prom dress, promenadzie suknelė az, promenadzie suknelė prillante, promenadzie suknelė slt, promenadzie suknelė šydą.

Pastaba:

1.Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane,mes negali garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.

2.Pirkėjai turėtų sau leisti muitų mokesčiai.Tai nieko bendro su pardavėju, nes pirkėjai\ " valstybės politika.Bet jei jums reikia muitinio įforminimo dokumentus,jūs galite užduoti mums.

3.Jei jums reikia ką nors keisti po apmokėjimo,prašome pranešti mums per 24 valandas po to, kai jūs jį sumokėti.Nieko negali būti keičiama kartą mes ją apdoroti.Taigi, prašome patvirtinkite užsakymą informaciją, prieš jums jį sumokėti.

4. Pažadame, Laivybos Suknelė per 10-18 dienų(ne big tvarka ).Pristatymo Laikas: 15-30 darbo dienų iki pagrindinių vietų, ne nuotolinio šalyse.

5.Pagal užsakymą pagaminti suknelė yra įmanoma.Prašome pateikti jūsų kūno matavimai ir spalvą, kurią norite su mumis, jei norite užsakymą suknelė.

DUK

1.man reikia kitos spalvos ir individualų dydį,bet I can\ \ 't nuspręsti, kai ji I vieta, tai kad, ką aš turėčiau daryti?

Mūsų dydžio ir spalvos yra individualus.Jūs galite įdėti tai, kad su savo prašymą.Mes padaryti suknelę pagal jūsų naują pranešimą.

2. Galiu padaryti kai kurie pakeitimai, dėl originalaus dizaino arba Galite savo gamyklos padaryti savo dizaino?

Visiškai GERAI!Prašome susisiekti su mumis prieš užsakymą.

3. Aš galiu pasirinkti įvairių spalvų ir individualų dydį?

Tikrai rasite informacija žemiau.

4. Skubiai ar Skubėti Tvarka

Mes taip pat priimame skubėti tvarka.Prašome susisiekti su mumis prieš siekiant patvirtinti, data ir už papildomą mokestį atitinkamai,ačiū.

5.Muitinės mokesčiai

Dauguma laiko, nėra muitinės, mokesčių mažos vertės asmens importas.Mes pripažins jį kaip pavyzdį ir mažą vertę, kad būtų išvengta mokesčių.Bet kartais kai kuriose šalyse, muitinės pareigūnas gali būti griežtas.Mes ne atskaitingą muito mokestis.Prašome patikrinti, muitų politikos ne savo vietoje.

Rankovės Stilius Bžūp Rankovėmis
Talėja Natūralus
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Kilmės vieta Žemyninė Kinija
Tendencija Nėriniai Prom Dress
Audinio Tipas Šifono
koeficientas Vestido de Festa,vestido curto,vestidos de formatura
Mados Elementas Backless
Atgal Duomenys Nėriniai
Proga Prom,Oficialūs,Kalėdiniai,Vakarą,vestuves,mokyklos Baigimo,Šaliai
Traukinys Teismas Traukinys
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Siluetas A-LINE
Rodoma Spalvų raudona ir aukso
Elemento Tipas Prom Dresses
Prekės Pavadinimas Ponia laimėti
Modelio Numeris x190023
Sezonas Pavasario,Vasaros, Rudens ,Žiemos
Vaizdo Tipas Nuoroda Vaizdai
Tikrasis Vaizdai No
Iškirpte Apynasrio
Kilmės KN(Kilmės)
Apdaila Varčias
medžiaga Spandex
Built-in Liemenėlė taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai