Nauja Reduced price!
35 dienų išsiuntė tvarka) naują stilių didmeninės vestuvių kristalų takas aukščio gėlių stovas

35 dienų išsiuntė tvarka) naują stilių didmeninės vestuvių kristalų takas aukščio gėlių stovas

€508.64

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: skiltyje vaza, tortas stovi, takas vestuvių, dekoro veidrodis, Kolonėlės, aukštų vaza, Bridesmaid suknelę, vaza balta, gėlių stovas, fonas.

čia yra kitas stilius , jei turite kokių nors intersted , pls susisiekti su pardavėju .

čia yra kito stiliaus ir jei turite kokių nors intersted su juo , pls susisiekti pardavėjas.

turime ir kitų stilių ir, jei turite kokių nors intersted pls susisiekti su manimi .už kainą.

čia yra kito stiliaus ir jei turite kokių nors intersted pls susisiekti pardavėjas.

čia yra kito stiliaus, ir, jei norite pls susisiekti pardavėjas .

čia yra kito stiliaus ir jei turite kokių nors interste pls susisiekti pardavėjui kainą .

mes taip pat turime kitus styleand jeigu turite kokių nors intersted pls susisiekti seeller

čia yra kito stiliaus ir jei turite kokių nors intersted su juo ,pls susisiekti pardavėjas .

pirkėjas pastebėjo:

naudoti vestuvių dekoravimas (ne gėlių, ne žvakių šviesa neįsižiebia, įskaitant)

kai mes išsiųsti prekes visos dalys bus saperate , kai jūs gaunate tada jums reikia vilkinti iki youself .siekdama išsaugoti pristatymas .

kai, jei jūs iš afrikos , Artimųjų Rytų šalyse, Pietų Amerikos šalių, 530 jav dolerių bus įtraukti viena partija , jei norite pateikti užsakymą , susisiekite su pardavėju, kad ajust mokėjimo arba sudaro siuntimo išlaidas įsakymu 330 usd ine mes parduotuvė .

užsakymas bus išsiųstas DHL , "FEDEX" ir UPS ir EMS arba pardavėjo pasirinkite pristatymo metodus , mes pasirinkti geriausias būdas laivo tada , ir kai kurių šalių, tokių kaip Rusija, Brazilija ir kai kuriose Pietų Amerikos šalyse , mes naudosime pardavėjas pasirinkti laivybos metodai

ačiū už suprasti .

Užsakymas bus išsiųstas UPS Arba DHL Ar FEDEX

apie mokestį, mokestį reikia mokėti už jūsų govement ir kai importuojate prekes , mokestis turi būti sumokėti , ir kai mes išsiųsti užsakymą , mes išsiųsti vėliau kaip dovana ir sumažinti prekės vertės, kad jums mokėti mažiau mokesčių .

kai jūs įdėti savo užsakymą , mes neprisiimame jokios priežasties cancle užsakymo, nes vieną kartą coumster vieta, kad mes turime pasirūpinti viskas.todėl prašome gerai pagalvoti, jei jūs pateikiate užsakymą arba ne .

apie žalą .mes padaryti viską, kad pakavimo prekės , bet kartais yra labai diffcult į avoide žalą , jei norite pakeisti žalą dalys , visas išlaidas turėtų apmokėti pirkėjas .ir mes nepriima jokios grąžinamosios išmokos arba ginčo ar blogai feekback apie užsakymą .

kai pirkėjas gautų pls patikrinti, kad per 2 dienas tam, kad nedelsiant ją naudoti .ar mes negalime priimti bet skubiai skundžiasi, kad jei turi problemų.

pristatymo laikas apie 25 dienos bus išsiųstas , mes bus baigti jūs tvarka, kaip galima greičiau, kai jūs padaryti mokėjimo tvarka .ir tada paprastai apie 8 dienas, jūs gali gauti , gali būti kažkada turės šiek tiek atidėti keletą dienų, todėl prašome kantrybės.

Grąžinimo Politika, ir Proceso : Jei esate nepatenkinti gauta krovinių,dėl kokių nors priežasčių,jūs turite susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą. *Prašome susisiekti su mumis prieš siųsdami elementą atgal. *Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir prašome pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinti, ir savo ID. *Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakavimo pagal visus komponentus ir accessoriesincluded. *Grįžti vežimas, krovinių turėtų būti apmoka Pirkėjas, tai yra realios nuotraukos produkcija , be jokių apdorojimo ,kai gausite prekes yra daug gražesnė, negu nuotraukoje .Pastaba: dėl specifika produkto, prašome įsitikinkite, kad žiūrėti dydžio ir medžiagos, prekių , kai jūs pateikiate užsakymą , jei turite kokių nors klausimų , prašome comfirm su tiekėju , visa tai problema nepritaria bet kokios formos deklaraciją .Ten gali būti šiek tiek klaidų, produkto dydį, daugiau griežtai dydžio, prašome atidžiai apsvarstyti, prieš užsakymą, mes jums geriausias prekes turime, Vaizdai flash gražesnė, atneš jums įvairių buitinių skonį

gėlių ir šviesos, o žvakės nr., įskaitant
iš viso aukštas 50cm aukščio
dydis gali padaryti pagal jums reikalingas tiesiog susisiekite su pardavėju dėl kainos
Prekės Pavadinimas OnnPnnQ
Pristatymo laikas apie 20 dienų
medžiaga skaidraus akrilo geležies chorme
Modelio Numeris sunmood295
hangging turėtojas nr., įskaitant
Naudoti Vestuvių Dekoravimas
taip pat galite naudoti gėlių vaza
didžiausias skersmuo 10cm skersmens

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai