Nauja Reduced price!
šiaurės led kristalų led akmens nordic light kabo lempa virtuvės šviestuvai žiedas lempa led sieninis mėnulio lempos svetainės

šiaurės led kristalų led akmens nordic light kabo lempa virtuvės šviestuvai žiedas lempa led sieninis mėnulio lempos svetainės

€169.55

-19%

€211.93

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: led blizgesio žiedas, šviestuvo žiedas crystal, lempa vietoje, šviestuvo kristalų k9, lempučių girliandą, b22, led, b22 lemputė, šviestuvo modernaus stiliaus, tyrux, antikvariniai žalvaris liustra.

Nuotraukos fotografavimas

Nuotraukos lempos ir žibintai, parduodami paimti natūra.Dėl skirtingų fotografijos įranga, technologijos, kampas, šviesos ir kompiuterio ekrano, kai spalvos skirtumai gali būti dėl.Prašome nematome spalvų skirtumas problema tėvams pirkti atsargiai, kad šios rūšies sandorių ginčai negali būti panaudotas kaip priežastis, grąžinimo, prašome suprasti"

pristatymo laikas

Pirkėjui bus pristatyti prekes per 48 valandas po apmokėjimą.Ypatingų aplinkybių (švenčių dienas / vartotojo produktai / išparduota populiarių produktų ir kt.) bus sukelti vėlavimo pristatyti.Todėl, prašome kreiptis į mūsų pardavimų personalas prieš šaudymo norėdami pamatyti, jei produktai yra prieinami, kad nebūtų vėlavimo jūsų apdailos laikotarpį.Ačiū"

Pažeistas Išsiimti

Nors pakuotė mūsų gaminiai yra labai stiprus, dėl pristatymo į trečiosios šalies tolimojo gabenimo ir platinimo, yra tam tikros rizikos.Tai neišvengiama, išspausti lempos, ypač lempų gaubtai iš stiklo gaminiai.Jei pastebėsite, kad lempų gaubtų ir reikmenys yra sugadinta, kai gaunate prekes, prašome susisiekti su mumis iš karto, ir pateikti nuotraukas pažeistas dalis.Mes atsiųsime geras priedai, jūs express. (nereikia atsisakyti pasirašyti)"

Mes bus atsakingas už mūsų paslaugas ir produktus.Mes suteiksime jums patenkinamas atsakymas į bet kokį pagrįstą problema.Jei yra problema, mes esame pasirengę, siekiant ją išspręsti.

Jei yra daugiau ramybės, sąžiningumas ir tolerancija tarp vieni kitų, pabandykite galvoti skirtingos pozicijos ir manau, kad bet kokia problema bus išspręsta lengvai.

Krovinių aprašymas

Pirkėjas gali pasirinkti du apmokėjimo būdus: išankstinis arba panaikinimo.A: išankstinis reiškia, kad po to, kai pirkėjas ir pardavėjas nustatė, pašto, pirkėjas pirmas sumoka siuntimo į mūsų gamykloje, kurios bus surinktos ir išmokėtos express bendrovės mūsų gamykloje.B: pirkėjas moka express " kompanija tiesiogiai, kai prekės pristatomos.

Mokėjimo būdas

Primygtinai rekomenduojame Alipay sandorio.Saugi ir patikima.Vartotojams, kurie negali naudoti Alipay, galite susisiekti su mūsų banko pervedimas.

Transporto instrukcijos

Yra du būdai, kaip pristatyti prekes: logistikos ir greitas pristatymas

A: privalumas logistikos, kad krovinių yra pigus, tačiau trūkumų yra, kad laikas yra šiek tiek lėčiau, ir jūs turite eiti į krovinių kieme pasiimti prekes.Po to, kai prekės atvykti, pirkėjas informuosime jus telefonu, prašyti pirkėjo klausti, pristatymo adresą ir telefono numerį, ir tada pasiimti asmens TAPATYBĖS kortelės imtuvo pasiimti prekes.

B: privalumas, greitas pristatymas yra, kad susisiekimo greitis yra greitai ir pristatymas nuo durų iki durų.Trūkumas yra tai, kad krovinių yra santykinai brangus.Taigi, jei pristatymo neskubu, apskritai rekomenduojama siųsti logistika.Skubus pristatymas iš esmės (jei per komplektaciją I)"

Transportavimo laikas

Taip vadinamieji transportavimo metu kalbama tik normalus atvykimo laiko po mūsų pristatymo.Tačiau dėl labai mažo skaičiaus, nenumatytų įvykių, vėlavimų gali kilti, kartais.Šiuo atveju, mes pažadame, kad visapusiškai bendradarbiauti su tyrimą, tęstinė ir primygtinai, tačiau mes negalime garantuoti, ji visiškai.Pirkėjas negali atsižvelgti į tai, kaip pagrindas, blogų komentarai ir skundus.

Skubus pristatymas: per 5 darbo dienas miestuose virš apskrities lygiu; 5-7 dienas atokiose vietovėse ar miesteliuose. (labai mažai sričių, negali nurodyti durų iki durų " pristatymą)"

Logistika: Centrinė / pietų provincijose: 1-3 dienas tiesioginio pristatymo; 5 dienų tranzito srityse.

Šiaurės / Vakarų Provincijose: 5-7 dienas tiesioginę prieigą; 7-10 dienų tranzito srityse.

Jei negavote prekės daugiau nei 8 dienas po prekių pristatymo, susisiekite su mumis laiku tyrimo ir tolesnių

garantinis aptarnavimas

Mūsų gamykloje pažadų: dviejų metų garantija.Nuo pirkimo datos, produktas gali gauti trijų metų garantija paslaugų (išskyrus šviesos šaltinio), jei elektros gedimas normaliomis naudojimo.Garantija taikoma tik pataisyti arba pakeisti sugedusią reikmenys"

Garantija paslauga nepasiekiama, esant šioms aplinkybėms: A. nuostolius, atsiradusius dėl netinkamo naudojimo ir įrengimo elektros energijos tiekimo; B. žalos dėl netinkamo naudojimo ar netinkamo remonto ar keitimo.C.Žalos, padarytos neteisingos ar dėl neatsargumo, naudojant netinkamas priedai.D.Žala kitų nelaimingų atsitikimų"

Lempos montavimas

Šiltas patarimai: lempos yra elektros produktų, siekiant užtikrinti saugumą, prašome samdyti profesionalus elektrikai vadovas montavimas, lempos ir žibintai!

kontaktinė informacija

Tel: 18797717177 wechat; 18797717177 QQ: 455740640 (atkreipkite Dėmesį:)

Sertifikavimo BMK
Yra Lemputės Įtraukti taip
Įtampa 220V
Lempų Gaubtų Spalvos Raudona
Apdaila Šlifuoto Nikelio
Apšvietimo Srityje 10-15square metrų
Yra Pritemdomi taip
Šviesos šaltinių skaičius 3
medžiaga Metalo
Vieta Salonas
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Diegimo Tipas Laido Pakabukas
Stilius Modernus
Modelio Numeris 2
Technics Gilding
Maitinimo Šaltinis AC
Jungiklio Tipas Jutiklis
Prekės Pavadinimas DEEVOLPO
Garantija 1
Pagrindo Tipas E27
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai