Nauja Reduced price!
Eco-friendly prabanga aukščiausios kokybės Aukso šilko spalvų verpalų+tirpus vandenyje, siuvinėjimo readymade audinio užuolaidos/tiulis/verpalai, scan tinkinti

Eco-friendly prabanga aukščiausios kokybės Aukso šilko spalvų verpalų+tirpus vandenyje, siuvinėjimo readymade audinio užuolaidos/tiulis/verpalai, scan tinkinti

€33.89

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: vėliau readymade palaidinukės, readymade sienos, pertvaros, suknelė readymade, readymade hijabs, readymade nedidelis namas, readymade krepšiai, readymade užuolaidų, readymade "nike", readymade plazo suknelė, readymade ziajać.

Prekės informacija

1. Coors galima: Aukso ir off-balta, kai jūs įdėti youdr kad, pls pastaba, kokia spalva norite, ačiū!

2.jei jums reikia kito dydžio, mes galime pritaikyti jums !

3. Vanance: $96/metras, įskaitant visus priedus ir perdirbimo išlaidas ,ačiū!

4

5.Apdorojimo būdas pasirinkimas:

Pirkimo proceso aprašymas:

1.Pasirinkite produktų skaičius ir pasirinkite vežimo rūšių, ir patikrinkite, spalvą ir dydį , tada spustelėkite ?PIRKTI DABAR?.

2.Įsitikinkite, kad jūsų kiekį ir kainą, ir užpildyti savo pageidavimus, įveskite patikrinimo kodą, spustelėkite ?VIETA UŽSAKYMĄ ?

3. Pakartotinai patikrinti visą informaciją apie jūsų užsakymą .

4.Pasirinkti mokėjimo būdą, Kredito kortelę arba Vizą, sąlyginio Deponavimo metodus, Clickc ?APMOKĖTI UŽSAKYMĄ?.

Jei naudojate " Western Union arba banko pavedimu, pls susisiekti su mumis pirmą, ačiū!

Apmokėjimas :

1.pls patvirtinti kiekis, dydis, spalva, kaina , siuntos režimas ir kitos detales su mumis elektroniniu paštu arba prekybininkas, vadybininkas.

2. Galite mokėti sąlyginio Deponavimo ir visa kortelę( Pls naudoti RMB kanalo geriau,ačiū), "Western Union", Banko pavedimu,kai jūs mokate western union, banko pavedimu, pls susisiekti su manimi, pirma el. paštu arba prekybininkas, vadybininkas, Ačiū.

3.Kai jums moka, sąlyginio Deponavimo, pinigai bus www.butautu.lt sistema ne mūsų sąskaitą, tik tada, kai jūs patvirtinate, kad gavote mūsų prekes ir manau, kad jiems GERAI , tada pinigai tiesiog bus pervedamos į mūsų banko, todėl Escrown bus apsaugoti pirkėjai,jūs galite užsisakyti ramiai.

4. Pls sumokėti per 3 dienas nuo jūsų užsakymo dienos, taip, kad mes galime išsiųsti prekes jums anksčiau.

5.Tarptautinės pirkėjai-Atkreipkite dėmesį : importo muitais, mokesčiais ir atokioje vietovėje mokesčiai nėra įtraukti į pirce bet kokį daiktą, ar laivybos chargess,šios išlaidos yra teikiamos pirkėjams, ačiū už jūsų supratimą ,Pls patikrinti su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių additionl išlaidos bus prieš perkant.

6.pls įsitikinkite, kad perskaitėte visus aprašymus ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant/mokėjimo

Pristatymas :

1.Prekės bus tiesiog būti siunčiami po jūsų mokėjimas patvirtino.

2. .Mes galime suteikti nemokamas pristatymas Kinija Paštu, Oro Paštu(per 2kgs) arba China Post Oro Sklypas(per 2kgs) arba pažymėti siuntos būdais.Tai trunka apie 10-30working dienų

3. jei jums reikia prekių, labai greitai, mes galime jums padėti organizuoti EMS, FEDEX,DHL,UPS ,AAE, ir t.t. su vežimo išlaidas, skirdamas pirkėjai. (tai bus reikalinga apie 3-7working dienų)

4.Pls pakartotinai patikrinti, ar jūsų gavimo adresą, prieš jūsų užsakymą , jei norėsite keisti gavimo adresu, pls siųsti man atnaujinta naujas adresas ne vieną kartą, kol aš išsiųstas prekes.

5. Transportavimo laikas bus pratęstas atostogas, Tai gali užtrukti dar ilgai, nes ne taip dažnai iš aviakompanijos ar patikrinimo kertant sieną.

Grąžinimo politika :

1. Mes padarėme 100% patikrinimo prieš išsiuntimą , todėl vargu ar turi nekokybiškų daiktų , jei feralnie, yra sugedęs ar sugadintas elementus, jie TURI BŪTI pateikiami ir grąžinti mums per 7 dienų, kai jūs turite daiktų, jeigu ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.

2. Grįžti atsižvelgiant keistis, grąžinimas prekių apmoka pirkėjas, išskyrus atvejus, pardavėjas išsiuntė blogo straipsnių , mes priimti deklaracijas tik dėl nekokybiškų prekių (gamintojas klaidos) ir suteikti pakeisti prekę be jokio mokesčio.

galime aptarti geriausias būdas grįžti ir patenkinti jus.

3. Jūsų užsakymas bus išsiųstas jums puikios būklės, kiek stilius, kokybė, spalva, ir tt.kaip jūs tikitės.Taigi su mūsų atsiprašymą, mes negali išduoti grąžinamosios išmokos, išskyrus tuos atvejus, mes neturime išteklių, dėl savo užsakymą elementus.Ačiū už mūsų rūšies suprasti.

Atsiliepimai ir Išsamios pardavėjas reitingas :

1.Mes tikrai priklauso nuo mūsų www.butautu.lt reputacija adn išlaikyti aukštus kompetencijos penkių žvaigždučių ir stengtis, 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums.taigi pls palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su mumis, jei jūs patenkinti mūsų produktai, o mūsų paslauga.

2.Mes tikimės, kad jūs galite susisiekti su mumis prekybininkas, vadybininkas ar el. paštu pirma, jei turite kokių nors klausimų ar problemų, susijusių su savo prekę, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.

3. Mes tikime, kad ?kiekviena problema turi sprendimą?, jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas!Mes dirbame su jumis, kol jūs esate patenkintas, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti teigiamą komentarą, mes automatiškai palikti teigiamą atsiliepimą gavęs jūsų teigiamus atsiliepimus.

Komponentas Sintetinio Pluošto
medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Technics Audiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Kita
Vieta Langas
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Kairės ir Dešinės Biparting Atvira
Formatas Virvė
Stilius Europa
Taikoma Langų Tipas Bay Lange, Octagona Oriel , Butas Langas, Kampinis Langas, Kreivė Langą
Diegimo Tipas Pusę Įrengimas
Prekės Pavadinimas Sungshida
Tipas Bendrieji Klostyti, Sagtis/Vamzdžių Užuolaidų, Kiti
Apdorojimo Reikmenys Kaina Įtrauktas
Modelis Plisuotos
Modelio Tipas Gėlių
Funkcija Apdaila + Pilnas Šviesos, Šešėlių
Modelio Numeris SS-CR150

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai