Nauja Reduced price!
Top Moterys Vasarą trumpomis Rankovėmis Laiškas Spausdinti Tee Viršuje Moterų, Mergaičių, T-marškinėliai, Drabužiai Grafinis Šūkis Marškinėlius Kavos

Top Moterys Vasarą trumpomis Rankovėmis Laiškas Spausdinti Tee Viršuje Moterų, Mergaičių, T-marškinėliai, Drabužiai Grafinis Šūkis Marškinėlius Kavos

€5.17

-35%

€7.96

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kavos marškinėliai, kavos marškinėliai moterims, marškinėlius moteris, medžiaga kavos, kava pirma, juokingi marškinėliai moterims, marškinėlius moterims, kavos tumblr, kavos marškinėliai moterims, kavos viršų.

Šiltas patarimai: 1,Nes skirtumas tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje. 2,, Dėl skirtingų matavimo metodų, Prašome leisti 3-5cm klaida. 3,esu labai norėtų bendradarbiauti su Lašas Laivas.Jei jums ši idėja, prašome susisiekti su manimi, aš suteikti jums geriausias paslaugas ir greičiausias pristatymas.

Prekių pristatymas ir Įteikimas Laivybos Metodas, Pristatymo Dieną, Laivybos Mokestis Kinijos oro paštu 8-20 darbo Dienas visame Pasaulyje Nemokamai!DHL 5-8 darbo Dienas (mes už pašto remiantis faktinės laivybos kaina.Jei perkate daugiau, mes stengiamės padengti dalį jūsų laivybos mokestis.EMS 5-10 darbo Dienų

Grąžinimo Politika

Mes garantuojame 100% pasitenkinimo .Jei manote, nepatenkinti elementus, kuriuos gavo iš mūsų, o elementas skiriasi nuo aprašymas.Prašome leiskite man žinoti.visa grąžinamoji išmoka, pakeitimo arba endoprotezavimo yra siūloma.Tiesiog, jei reikia, prašome grąžinti prekę mums per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti.

Prašome atkreipti Dėmesį: mes negalime grįžti, laivybos išlaidų ar nereikia imtis laivybos išlaidų atgal į mane nebent tai mūsų kaltė.Tikiuosi, jūs galite tai suprasti.

Atsiliepimų & Susisiekite su Mumis Jei jus tenkina mano daiktų ir paslaugų, prašome padaryti man paslaugą palikti teigiamą atsiliepimą.Jūsų geri atsiliepimai yra labai vertinama.Jei manote, kad jums nesiruošia palikti mane teigiamų atsiliepimų, prašome kreiptis confort leiskite man žinoti pirmą kartą.Aš duosiu jums gerą sprendimą.

Esu laimingas, kad atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti, todėl prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš pabandyti mano geriausia atsakyti jums ne vėliau kaip per 24 valandas, tikėtis, kad mes ne savaitgaliais.

vasaros marškinėliai juoda t-shirt
DYDIS S-3XL
Rankovės Stilius Reguliariai
Kokybė geras
Viršūnės Tipas Tees
t-shirt moterims Ponios marškinėliai
Lytis MOTERIS
Audinio Tipas DŽERSIS
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Elemento Tipas Topai
Drabužių Ilgis Reguliariai
marškinėliai moterims mados t-shirt juoda
Kilmės Kinija
Modelio Tipas Laiškas
Modelio Numeris 0
Stilius Mados
juoda t-shirt moterims atspausdinta marškinėliai moterims
Apdaila NĖRA
white t-shirt marškinėliai balti
Apykaklės O-Kaklo
medžiaga 65% medvilnės+35%Poliesteris

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai