Nauja Reduced price!
Vaikas Dėlionės Montessori Įspūdį Švietimo Advanced Didelis Gabalas Dėlionės Kūdikių Bamblys Ankstyvojo Lavinimo Žaislai Smegenų Vystymuisi

Vaikas Dėlionės Montessori Įspūdį Švietimo Advanced Didelis Gabalas Dėlionės Kūdikių Bamblys Ankstyvojo Lavinimo Žaislai Smegenų Vystymuisi

€15.91

-34%

€24.11

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: 2 gabalas dėlionės, dėlionės puzzl, suaugusiųjų smegenų kibinimas, galvosūkis medienos, išgalvotas dėlionės, puzzl, mideer dėlionės, rubiko kubas, galvosūkis, smegenų.

Kulka Taškų:

1、Mokymosi Įdomus: Vaikams patinka galvosūkiai!Jie yra įdomus, stimuliuoja smegenų, ir jie išmoks žaidimų!Ne tik suteikia vaikams leisti laiko, dalyvauti, bet taip pat padeda praktikos problemų sprendimo ir erdvinio mąstymo, jei užbaigti, dėlionės.

2、Šeimos Sąveika: Džiaugtis laime ir šeimos laimę, o žaisti ir mokytis.Leiskite mums daugiau laiko praleisti su savo vaikais ir nepraleisk laiko, augti su jais.Leiskite savo vaikams sukurti spalvingas svajones jų vaikystės.

3、Tiksliai Tinka: nesvarbu, kaip didelis ar mažas, mūsų galvosūkiai yra, kiekvienas yra tiksliai pagamintas, ir kiekvienos dėlionės yra puikiai suderinta.

4、Dėvėti, Atsparus: Aukštos kokybės pieno baltos kortelės, dėlionės, atsparus susidėvėjimas, nėra lengva sugadinti.Neatsiejama medalis skatina vaikai, patenka į meilės jausmą pasiekimas.

5、Vienos Dėlionės Dydis: Apie 360*260mm/14.17*10.24, ir daro vaikai, patenka į meilės su galvosūkius.

Pakavimo Sąrašas:

1 Rinkinys Galvosūkiai

Amžius > 6 metų
Puzzle Stiliaus BENDRA
Stilius Animacinių filmų
medžiaga Popierius
Modelio Numeris "PASIDARYK pats" puzzle žaislas vaikams, Anksti Švietimo Žaislas
Lytis Unisex
Įspėjimas no
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai