Nauja Reduced price!
USB LED Mėnulio Šviesos 3D Spausdinimo Mėnulio Lempa 2/3Colors ChangeTouch Kontrolės Miegamojo Spinta Luna Naktį Šviesos Namų Dekoro Kūrybos Dovana

USB LED Mėnulio Šviesos 3D Spausdinimo Mėnulio Lempa 2/3Colors ChangeTouch Kontrolės Miegamojo Spinta Luna Naktį Šviesos Namų Dekoro Kūrybos Dovana

€9.46

-34%

€14.34

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: spinta lempos, luma maitinimo lemputė, lempa mėnulis, vaiko lempos, 3d mėnulis, lempos luna, luma žibintai peržiūros, vaiko led, triptiką vertikalus, paukščių šiaurės.

LED mėnulio šviesos, kuri priima 3D fotografavimo technika sukurti realistiškas mėnulio išvaizda, yra pagaminta iš aplinkai nekenksmingų PLA medžiagos.Touch kontrolė, šviesos, spalvos gali būti perjungiamas tarp baltos ir geltonos, ir jis suteikia tolygus reguliavimas.Tai puikus pasirinkimas, kaip dovaną padovanoti savo šeima ir draugais!

Savybės:

Realus Mėnulio Išvaizda: priimti 3D spausdinimo būdas spausdinimas, spausdinimo sluoksnis po sluoksnio, vientisas modelis, sukurti realius mėnulio išvaizda.

Dual Pritemdomi Šviesos Spalvų: geltonos ir baltos šviesos spalvų keitimas, tolygus reguliavimas.

LED Šviesos Šaltinis: built-in 6 LED karoliukais, kurie suteikia 3000K/6000K patogus apšvietimas, siūlome jums pilną 360 laipsnių minkštųjų švyti.

Palieskite Jutiklio Kontrolė: įkrovimo lizdas & touch pereiti į vieną, trumpą jutiklinį jungiklį pakeisti šviesos spalvą ir ilgai jutiklinį jungiklį nustatyti ryškumą.

PLA Medžiaga: pagamintas iš PLA medžiagos, saugus, biologiškai ir ekologiškai draugiška, sklandžiai ir netoksiškas.

USB Įkrovimo: built-in ličio baterija 400mAh pateikti 8~12 valandų darbo laiko po visiškai nemokamai, ir su raudona krovimo lemputė.

Su Stovu: ateina su mediniu varžtas parama, lengva surinkti, yra skirti laikyti lempa, kad lempa gali būti ant stalo tvirtai.

Puiki Dovana: puikus pasirinkimas kaip dovana savo šeimos nariams ir draugams naudoti kaip miegamasis dekoro ir naktį šviesos, taip pat.

Pastaba: medinis stendas turi būti surinkti patys.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: LIA

Lempos Skersmuo: 9cm / 10cm / 12cm / 14cm / 15cm / 18cm (Pasirinktinai)

Šviesos Spalva: balta ir geltona

LED Granulių: 6pcs

Spalvos Temperatūra: 3000K/6000K

Galia: 1W

Baterija: built-in 1 * 3.7 V PN702030 ličio baterija 400mAh

Įkrovimo Laikas: 2~3 val.

Darbo Laikas: 8~12 val.

Pakuotės Dydis: 19 * 18.5 * 18.5 cm / 7.5 * 7.3 * 7.3 į

Pakuotės Svoris: 410g / 14.5 oz

Paketų Sąrašo:

1 * Mėnulio Šviesos

1 * Medinis Stovas

1 * USB Kabelis

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.butautu.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.butautu.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Yra Baterijomis taip
Elektros Energijos Gamybos Touch
Modelio Numeris mėnulio lempos
Formos Mėnulis
Baterijos Tipas LIČIO JONŲ
Yra Lemputės Įtraukti taip
Prekės Pavadinimas Tomshine
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Naudojimas ATOSTOGŲ
Įtampa 3.7V
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Galia 0-5W
Sertifikavimo ce
Yra Baterijų Reikia taip
Elemento Tipas Naktį Žibintai
Maitinimo Šaltinis DC
Tipas Atmosfera

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai